Skape drømmebryn: Det ultimate rådet om mannlig brynformning

Du kan lett skape den perfekte utseendet med drømmebryn, uavhengig om du er mann eller kvinne. Men mannens brynform bør være annerledes i detaljer for å unngå å sømløst kopiere en kvinnelig brynform, som kan se både uaturlig og usløst ut. Uansett hva din hudfarge eller ansiktsform er, kan det gjøres på riktig måte. Her er våre tips om hvordan du enkelt oppnår den perfekte brynformen.

Trinn 1: Kroken

Den mest karakteristiske mannlige blyndeharmonien er at den mest øvre delen av brynet er strekt og avrundet. Dette bidrar til å fastholde maskulinitet og gi en presisjon som er manns kendetegn. Det er den medfølgende kurven som må vurderes, for å oppnå best mulig resultat med en maskulin brynform. Deretter er det viktig å erverve full forpliktelse for å fortsette prosessen.

Det første steget i brynforming for menn er å avklare proporsjonene mellom øvre og nedre del av brynet. Dybden av det øvre skråkuttet bør være av begrenset dybde, fordi mannens bryn form forblir mest presis takket være denne avrundingen.

Trinn 2: Fylling

Etter å ha tilpasset proporsjonene med både øvre og nedre del av brynet, er neste trinn å fylle opp eventuelle huller. Dette er en viktig detalj som bør aldri misbrukes. Generelt sett er en mannlig brynsdense tilsvarende den av kvinnene, men har ikke den samme intensiteten. Flere menn kjører ofte tråden, som gjøre toget enklere.

Trinn 3: Plukking av brynene

Når du har vurdert proporsjonene mellom øvre og nedre del av brynet, og har fylt de hullene, er neste trinn å plukke brynene. Dette er et skritt som bør tas med ekstrem forsiktighet. Plukking av brynene kan numme helhetsbildet, så det er absolutt ikke anbefalt å overdrive det.

Mannen sin preferanse dur eventuelt på å plukke bare på de riktige stedene. Husk at mannens brynsdense har lav intensitet og det er ønskelig å beholde denne naturlighet. Derfor bør du ikke overdrive det når du plukker brynene.

Trinn 4: Farging av brynene

Mannens bryn bør normalt ikke fargelegger med kunstsnark for å oppnå en naturligere effekt. Når du fargelegger mannens bryn, bør du holde deg til å kun bruke naturlige produkt. Pass derfor på at du alltid bruke en økologisk fargeskrift som matcher din naturlige hårfarge.

Trinn 5: Behandling

En annen uunnværlig detalj er hårpleie. Det er mange kvalitetsprodukter der ute som du kan bruke å la brynene få en naturlig tekstur. Dette vil bidra til å lage en mer naturlig utseende.

Du bør også se opp for produkter som rulle og fastsette brynene. Fordi mannens bryndrapporter forblir rette stiler, behøver du ikke bruke tradisjonell hylse. Derfor bør du alltid prøve å velge rene produkter som vil holde brynene å føle naturlige.

Trinn 6: Grooming etter tjenesten

Etter å ha gitt brynene deres ønskede bildet, er grooming det aller siste trinnet i prosessen. Dette er et skritt som ikke bør hoppes over, som det vil gjøre brynet enda penere. Skjær brynene forsiktig med en skråkam, og sørg for at de breder ut seg jevnt.

For å oppnå den beste brynsomarbeidsmottakelsen, finn den ønskede formen og arbeidskammen første. Når brynene er i form for å gi utseendet, bør de holdes current. For å holde brynene i plukket stand, bruk et spray basert produkt – spray brynene på toppen av den updralende børsten, og dra øyen og stilkene rett ned.

Konklusjon

Menns brynforming er et komplisert prosjekt, og det er håndverk som skal trenges. Prosesen kan kompliseres, uansett om du er nybegynner eller ekspert. Med disse trinnene, er det tilrådelig å nøye studere estimatene, og sørg for at du har både tid og nøyaktighet i håndverket. Det perfekte utseendet du ønsker å oppnå, kan oppnås ved å følge disse kriteriene.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.