Nanolash punktvipper – DIY Lash Extensions – jeg er besatt!

Øyenvippene mine har tålt ganske mye de siste årene. Vippe-extensions, laminering og andre skjønnhetsbehandlinger, alt for å gjøre dem lengre og tykkere. Nylig bestemte jeg meg for at vippene mine skulle ta en pause fra alle disse behandlingene. Jeg måtte imidlertid bare teste de nye punktvippene fra Nanolash – DIY Lash Extensions!

Falske punktvipper for å gjøre vippe-extensions hjemme

Disse punktvippene for DIY-bruk beskrives som en «innovasjon». Faktisk er dette et av de første produktene i sitt slag som dukket opp på markedet. Kan jeg gjøre mine egne vippe-extensions på 10 minutter? Uten å stresse de naturlige vippene mine i prosessen? Jeg ville ikke kunne sove om natten hvis jeg ikke testet det ut!

DIY Lash Extensions – ny lansering fra Nanolash

DIY vippe-extensions så ikke ut til å være mulig før nå. Men som jeg nevnte, trengte vippene mine å komme seg etter alle behandlingene siden jeg begynte å legge merke til at de så mer sparsomme ut. Jeg var vant til de falske vippene mine, så å ta dem av var en av de vanskeligere avgjørelsene. Så jeg startet å undersøke på nett om det fantes andre måter å gjøre vippene mine lengre, og jeg kom over DIY Eyelash Extensions fra Nanolash.

Jeg sjekket noen anmeldelser, tilbakemeldinger og produsentens løfter. De hørtes omtrent slik ut:

«Vippeextensions klare på 10 minutter!»
«Effekten av en enkelt applikasjon varer i opptil 5 dager!»
«Disse punktvippene er laget av ultralett materiale og er behagelige å ha på!»

Jeg kan ikke legge skjul på det faktum at dette oppmuntret meg til å teste dem ut. Etter å ha besøkt Nanolash sine nettsider la jeg merke til at du kan få enten en enkelt pakke med punktvipper eller et helt sett for enkle vippe-extensions hjemme. Esken kommer med 36 punktvipper i 3 forskjellige lengder: 10, 12 og 14 mm, og i 8 stiler å velge mellom. På sin side inkluderer settet ekstra tilbehør som:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • spesiell pinsett;
  • Nanolash sealer.

Jeg hadde allerede alle disse produktene i sminkevesken min, så jeg kjøpte kun punktvippene.

GJØR-DET-SELV VIPPENE FOR HJEMMEBRUK

Mitt første-inntrykk av DIY Lash Extensions

Etter noen dager kom det en pakke med DIY Eyelash Extensions. Mitt første-inntrykk var ekstremt positivt. Disse falske punktvippene for hjemmebruk var myke, lette og kom på et tynt svart bånd. Vippene etterlignet naturlige vipper perfekt, så jeg begynte å bruke dem med en gang!

Hvordan satte jeg på Nanolash-punktvipper alene?

DIY vippe-extensions med Nanolash punktvipper skulle bare ta 10 minutter. Vel, la oss komme til det! Det første trinnet var å rense bort eventuelle sminkerester fra vippene og tørke dem. Så fulgte jeg instruksene:

  • Jeg påførte et tynt lag av bonderen over hele vippene;
  • Jeg ventet til den ble klebrig;
  • Jeg tok punktvippen og festet den under vippene mine, omtrent 1 mm unna hårrøttene;
  • Jeg dekket resultatet med sealeren.

Faktisk tok hele prosessen meg ikke mer enn 10 minutter.

vippeextensions nanolash

Jeg brukte 5 vipper Nanolash Heartbreaker per applikasjon for å få Russian Volume-effekten. Alt gikk raskt og greit.

Kan jeg bekrefte holdbarheten til Nanolash-punktvipper?

Produsenten erklærer at DIY-punktvippene kan vare i opptil 5 dager. Jeg satte dem på på fredag, og på fredagen etter var de fortsatt intakte. Faktum er at jeg prøvde å ta ordentlig vare på dem. Jeg prøvde å sove på ryggen og unngikk oljebasert kosmetikk. Etter min mening hadde dette en betydelig effekt og lot vippelooken min vare i 7 dager!

Jeg tok dem a selv for å se om jeg kunne bruke punktvippene om igjen. Etter å ha brukt removeren var alle rester av limet borte og båndene deformerte seg ikke. Så det virker som om du enkelt kan gjenbruke dine DIY Lash Extensions!

DIY punktvipper fra Nanolash – min mening

DIY Lash Extensions var en av de beste løsningene for meg. Du kan enkelt sette på disse punktvippene selv hjemme under dine naturlige vipper, ca. 1 mm unna vippekanten. Som et resultat overbelaster de ikke dine naturlige vipper.

For meg er dette et premiumprodukt, laget med ekstrem presisjon og forsiktighet. Påføringen tar faktisk bare 10 minutter, og den varer lenger enn det Nanolash hevder. Jeg angrer ikke på dette kjøpet og anbefaler DIY Eyelash Extensions til dere alle!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.