Min Daglige Skjønnhets Rutine med Nanoil Argan Olje

Visste du at argan olje er den mest durebare og dure oljen på det kostmetiske markedet? Uansett, det «flytende gullet fra Marokko» er definitivt verdt pengene, fordi den bruker mange skjønnhetsfordeler. Ved å bestille Nanoil Argan Olje, oppgraderte jeg skjønnhets rutinen min. Nyt min omtale av dette fantastiske produktet!

Nanoil er et kosmetisk merke som har overrasket meg mange ganger – på en positiv måte! En av produktene jeg kjøpte fra dem var en 100 prosent naturlig, sertifisert argan olje. Jeg kan tydelig se at produsenten gjorde det de kunne for at produktet skulle ha topp kvalitet. Til og med flasken som oljen kom i ser flott ut. Den inneholder mange ingredienser som er en game-changer for vårt gode utseende.

Hva er Nanoil Argan Olje rik på?

Marokkansk argan olje inneholder rundt 80 prosent fettsyrer, som inkluderer linolsyre og oljesyre pluss vitamin E, karotener, skvalan og butyrospermol – takket være en sånn kombinasjon av stoffer kan vi være sikre på at oljen vil være den beste skjønnhetsforsterker. De er essensielle for at huden skal fungere som den skal. Nanoil Argan Olje inneholder noen andre aktive ingredienser som forsterker vårt gode utseende.

Bruk for Nanoil Argan Olje

Alle kan bruke denne milde, ikke-komodeogeniske oljen. Den er god for alt av hud og går. Produktet inneholder ingen syntetiske pigmenter eller parfymer. Du kan være sikker på at du betaler for topp kvalitet. Nanoil Argan Olje kan bli brukt til hår-, hud- og neglepleie.

Den gir alltid utrolige effekter, uansett hvordan vi bruker den. Nanoil Argan Olje brukte bare noen uker på å nære og styrke håret mitt, få det til å se bedre ut. Nå har det en flott frisk glans. Jeg syntes også denne oljen er et bra serum for hårtuppene, som redder dem fra å splittes eller brekke.

Argan olje er en naturlig solkrem så jeg liker å bruke den før og etter solbading. Den gjør synlige endringer på hudet, og får den til å føles hydrert og næret hele tiden. Den er også glattere og mykere siden argan olje holder vannet på plass i de dype lagene.

Jeg liker å bruke Nanoil Argan Olje til ansiktspleie. Jeg mikser den med en base olje – lakserolje – og bruker den til å rense ansiktet (også kaldt OCM). Ansiktet er ikke lenger dekket av hudormer og kviser. Det som er bra, er at den kan brukes for å fjerne vannfast sminke! Huden min ble friskere og fikk mer glød veldig raskt.

Hvis argan olje blir glidd inn i huden jevnlig, kan vi vedde på reduserte strekkmerker og cellulitter. Den er en sterk reparerende, antioksidant-rik og nærende olje som revitaliserer og fukter huden over hele kroppen. Min ble synlig strammere og ser yngre ut.

Nanoil Argan Olje fungerer også veldig bra for hånd- og fotpleie, forebygger sprukne hæler og hudskader. Når jeg trenger å slappe av, lager jeg meg et bad med noen dråper av oljen i vannet. Det etterlater huden fuktet. Det er den beste løsningen for veldig tørr hud på hender og føtter.

Takket være en perfekt miks av aktive ingredienser, nærer argan olje neglene. Hvordan bruker jeg den? Jeg varmer den opp littegrann, og bløtlegger neglene i oljen. Jeg gjør dette hver dag til neglene er sterke og revitalisert. Du kan også gni olken inn i neglene, men jeg synes en varm negle-bløtlegging har en bedre effekt.

Hvor kan du få tak i Nanoil Argan Olje?

Jeg kjøpte den fra www.nanoil.us og den ble levert superraskt. Jeg anbefaler også andre produkter som Nanoil tilbyr. Jeg er sikker på at du vil elske dem også.

I den offisielle butikken kan du gå nyttig informasjon om Nanoil sine produkter. Jeg anbefaler også hårmasker, micellar sjampoer, og et idiotsikkert serum med hyaluronsyre. Hade bra!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.