Test av det revolusjonerende Nanolash Lift Kit for vippelaminering hjemme. Hva kan jeg si om det?

Damer, hvis dere, som meg, drømmer om vakre, tykke og nærede øyevipper, så les videre! I dag vil jeg gjerne presentere dere for en komplett innovasjon, Nanolash Lash Lift Kit. Produsenten sier at ved å bruke settet, kan dere utføre vippelaminering hjemme uten å besøke en skjønnhetssalong. Så jeg sjekket om dette virkelig er mulig!

nanolash lash lift kit

Hvordan er tilstanden til mine øyevipper?

Før jeg går videre med denne anmeldelsen, må jeg avklare noen fakta. Vippeløft er en behandling som kan utføres på alvorlig skadede vipper, men også på de i ganske god stand. Holdbarheten på det endelige resultatene er avhengig av tilstanden til vippene. Nanolash-merket understreker dette. De sier at effekten kan vare opptil 8 uker, men i tilfeller der det er alvorlig skadde vipper kan holdbarheten være kortere.

Så hvordan er tilstanden til mine øyevipper? Jeg kan ikke si at de er alvorlig skadet. Samtidig er de heller ikke i den beste tilstanden. Det virker som om vippeforlengelser har ødelagt dem. Det største problemet er at vippene mine er korte og rette. De mangler definisjon og glans.

Derfor vil du sikkert ikke bli overrasket over hvorfor jeg var så ivrig etter å teste Nanolash Lash Lift Kit. Hvis jeg kan forlenge, gjøre dem tykkere og gjenoppbygge vippene mine hjemme, hvorfor ikke prøve det?

Sett for vippeløft og laminering

Vippe-løft og lamineringsettet fra Nanolash – se hva jeg fant inni eska!

Nanolash-merket er velkjent for meg. Jeg har brukt merkets vippeserum og maskara tidligere. Jeg var fornøyd med resultatene hver gang, og jeg kunne trygt si at dette er premiumprodukter. Derfor bestilte jeg Nanolash Lash Lift Kit med store forventninger.

Settet inneholder 3 produkter for behandlingen. Hver av dem kommer i 10 poser på 0,5 milliliter hver, som vil tillate deg å utføre så mange som 10 vippelamineringer hjemme. Boksen inneholder:

  • Løft – Trinn 1 – 10 poser
  • Fiksering – Trinn 2 – 10 poser 
  • Keratin Booster – Trinn 3 – 10 poser 
  • 3 par stenger – tilgjengelig i 3 størrelser: S, M og L 
  • Vippe-lim – dette er det som brukes for å feste stengene; 
  • annet tilbehør.

Settet er komplett, estetisk pakket og … rikt på næringsrike ingredienser! Dette var den største overraskelsen for meg – innholdet i serumene. Jeg fant vitaminer, kokosolje og druefrøolje på etiketten. Alle disse ingrediensene bygger opp øyevippene innenfra. Nok et pluss for Nanolash-merket.

Var et Nanolash vippeløft hjemme enkelt?

Jeg tenker på vippelaminering som en behandling utført i skjønnhetssalonger. Så det er ikke overraskende at jeg var litt stresset før jeg utførte vippeløftet med Nanolash-settet for første gang. Men var det ikke nødvendig å være stresset. Lamineringsettet leveres med klare, logiske instruksjoner.

Først vasket jeg grundig av sminken og separerte de nedre vippene fra de øvre. Så festet jeg stengene – Jeg prøvde å gjøre det så nær vippekanten som mulig. Jeg påførte deretter produktene i den rekkefølgen de var merket. Hver av dem skal være på vippene i 7-10 minutter – Jeg lot dem være på i 10 minutter. Da det hadde gått 10 minutter, fjernet jeg ett produkt og påførte det neste.

Til slutt tok jeg av stengene og kunne ikke tro mine egne øyne. Vippene var umiddelbart vakkert krøllet, lange og tykke. I tillegg la jeg merke til at tilstanden på vippene var veldig mye bedre. De var myke, spenstige og lettere å style. 

vippeløft hjemme

Min oppsummering av Nanolash Lash Lift Kit

Jenter, hvis dere ønsker å oppnå spektakulære resultater uten å forlate hjemmet, så anbefaler jeg å prøve Nanolash Lash Lift Kit. Dette settet forvandlet utseendet mitt uten at jeg måtte legge ned mye innsats.

Det er et profesjonelt produkt, men jeg hadde ikke noen problemer med å bruke det i det hele tatt. Jeg kan trygt si at resultatene var enda bedre enn jeg hadde forventet. Prøv hjemmelaminering med Nanolash og gi meg beskjed om det fungerte for deg også!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.