Den Beste Varmebeskyttende Sprayen for Håret? Les Anmeldelsene mine over Bestselgerne!

Hei folkens! Mange av dere spør meg hvordan jeg beskytter håret mitt mot varme effektivt. Det er viktig, og ikke bare om sommeren. Hårføneren, krølltangen eller flattjernet er like skadelig som solen! Det er derfor en god varmebeskytterspray er et livsviktig element i den daglige hårpleie- og stylingrutinen vår. I dagens innlegg skal jeg oppsummere de 3 nøye utprøvde og bestselgende temperaturbeskyttersprayene for håret!

Hvorfor bør du bruke en varmebeskyttende spray?

Før jeg kommer meg til bunnen vil jeg snakke om hvor viktige temperaturbeskyttende produkter er når du styler håret ditt. Å beskytte det mot varme er den mest åpenbare årsaken til at du bør skaffe deg et slikt produkt. De beskytter ikke bare mot hårføneren, men også solen og skadelige UV-stråler. Det er det beste produktet til sommeren! De gjør håret klart til å styles, som også er en annen fordel med å bruke en bra varmebeskytter: de hjelper deg å fikse håret ditt, temme uregjerlige hårstrå og tilfører mykhet. Derfor er en temperaturbeskytterspray veldig viktig om håret ditt er litt rebelsk, flokete, krusete eller statisk. Jeg er ikke stor på oljer (de får håret mitt til å falle flatt veldig fort), men jeg liker produkter beriket med pantenol eller silkeproteiner!

Bestselgende Varmebeskyttende Sprayer for Håret: Hvilken Skal Man Velge?

nanoil varmebeskyttelse spray

Nanoil Heat Protectant Spray

Rangering: 10/10

Den kuleste varmebeskyttende sprayen som styler og beskytter mot høye temperaturer. Nanoil Heat Protectant Spray revitaliserer håret brilliant (det blir synlig sterkere og mer motstandsdyktig for skader etter et par bruk) og gir en fantastisk effekt når det gjelder mykhet, sprett og glans i håret. Sprayen gjør håret enklere å håndtere, og den lukter himmelsk. Jeg liker aller best å bruke produktet om vinteren fordi det gjør håret mitt sterker og bedre utseende og fjerner statiske babyhår uten å tynge håret ned – selv hattebruk gjorde ikke håret mitt flatt. Formuleringen er beriket med forskjønnende polymere og silkeproteiner som gir fantastisk mykhet. Nanoil Heat Protectant Spray inneholder 200 ml til en flott pris. Jeg anbefaler dette produktet aller mest for dere.

Mer informasjon: nanoil.no

Balmain Thermal Protection Spray

Rangering: 9/10 

Jeg antar at Balmain ikke er et velkjent merke… eller? Er du kjent med denne varmebeskyttende sprayen? Om ikke garanterer jeg at det er verdt å prøve den fordi den inneholder gunstige ingredienser og tilbyr en god varmebeskyttende barriere mot hårføneren. På varme sommerdager skaper den et effektivt filter som beskytter håret mot solen. Jeg brukte den hele sommeren, og hårfrisyren min ble verken matt eller tørr. Faktisk var Balmain Thermal Protection Spray favoritten min til jeg fant Nanoil. Som jeg sa tidligere inneholder den noen kule komponenter, og på tross av oljene tynger den ikke ned håret mitt eller gjør det fett og glatt. Den fungerer ganske bra som leave-in balsam. Dessverre tar jeg vekk et poeng for prisen – jeg syns den er alt for stiv for et varmebeskyttende produkt.

Kerastase Genesis Defense Thermique

Rangering: 7/10

For meg dette produktet det aller beste Kerastase har å tilby. De styrkende ampullende deres gjør det også bra. Det er utvilsomt at merket har et godt rykte. Når det kommer til brukeranmeldelsene er meningene blandede, men jeg har ingenting imot Kerastase Genesis Defense Thermique. Jeg har prøvd den. Det er et greit produkt, hjelper håret med å holde seg sunt, tynger det ikke ned og gjør definitivt stylingrutinen enklere ved å temme uregjerlige hårlokker. Håret mitt er «normalt» med middels porøsitet, så kokosoljen i formuleringen gjør ingen skade – derimot advarer jeg deg om du har tørt eller skadet hår, for produktet kan introdusere mer krusing. Kerastase Genesis Defense Thermique inneholder også planteutvunnede proteiner som nærer, og ingefærrotekstrakt for å stimulere blodsirkluasjonen og forebygge mot hårtap. Jeg bruker ikke produktet i hodebunnen derimot. Jeg prøvde det en gang og det føltes ikke særlig digg. Likevel fungerer den bra for håret mitt. Om du noensinne har prøvd å bruke Kerastase genesis Defense Thermique i hodebunnen, vennligst fortell meg hva du syntes og om dette virkelig reduserer hårtap. Det er den ekle følelsen jeg kjenner når jeg bruker produktet i hodebunnen jeg liker minst. Den lille pakningen og høye prisen er også andre negative faktorer å tenke over.

Listen min over de tre beste varmebeskytterne mine er komplett! Har du kommentarer? Bare å dele! 🙂

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.