Dinoplatz, Twisty Tail Mascara. Kan denne bøyelige kosten takle korte vipper?

Vi vet alle at prosedyrene vi bruker til å behandle huden må matche vår dermis og problemene denne har. Dette krever individuell tilnærming til hudpleie. Men hva med maskaraen? Problemet her er på samme måte, og jeg kom tilbake til det mange ganger mens jeg jobbet med sminke. Selv om det kan overraske deg, er det bare én sannhet.

En maskara må ha en kost som tilpasser form og størrelse til øyenvippene våre. Det er tydelig at vi alle har forskjellige vipper, så det kreves forskjellige pleieteknikker.

Vil vi at vippene våre skal bli voluminøse og bøyde, må vi ta vare på dem på en allsidig måte. En ordentlig maskara er et must hvis du vil gi vippene dine perfekt lengde og definere formen på øynene dine. Ikke bare er formelen viktig, men også kosten og hvordan den tilpasser seg vippene. Jeg elsker silikonkostene, men opptil nå har jeg hatt vanskeligheter med å finne en maskara som har perfekt kost. Dette forandret seg da jeg fant maskaraen Too Cool For School.

Too Cool For School Dinoplatz Twisty Tail Mascara

Dette er den eneste maskaraen med en kost som kan endre fasong for å hjelpe oss å ha et personalisert produkt i hendene. Denne ergonomiske pakken og applikatoren Dinoplatz Twisty Tail Mascara ble designet slik at man, takket være bare ett produkt, kan få forskjellige resultater siden vi har mulighet til å tilpasse produktet til øyenvippene våre. Hvordan gjør man det?

Hei kost, bøy deg!

Too Cool For School maskara fra serien Dinoplatz har en applikator som kan bøye seg. Denne egenskapen kommer av knappen som finnes på bunnen av pakken. Selvsagt er den integrert med kosten. På denne måten kan vi bøye applikatoren for å tilpasse den til våre behov. Vi kan velge tre kostposisjoner:

  1. en rett kost for grunnleggende sminke,
  2. en noe bøyd kost for vippekrøll,
  3. en maksimalt bøyd kost for presis sminke.

Effektiv slutt

Jeg synes at denne løsningen er en svært innovativ tilnærming til sminke. Maskaraen Too Cool For School Twisty Tail gir effekten av perfekt forlengede, krøllet og fint separerte vipper. For å være ærlig er det ingenting å klage over, selv om jeg vet om formler som gir mer spektakulære resultater. Uansett fokuserte produsenten på lettvint bruk og en applikator utenom det vanlige.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *