La meg avsløre hemmeligheten bak en slank kropp uten trening

Hvordan gå ned i vekt uten trening? Det er mulig fordi et godt kosthold utgjør 70% av hele suksessen. De gjenværende 30% består av fysisk aktivitet som ikke nødvendigvis fokuserer på slitsomme leg swings med svette i pannen. La meg avsløre hemmeligheten min for dere.

Forbrenningen min er ikke så god som jeg skulle ønske, for hvert store måltid eller fettrike rett bruker lang tid på å bli fordøyd av kroppen min. Det viser seg at løsningen som virker for meg er å lage en plan for dagen og holde meg til den. Siden jeg begynte å følge denne ideen har jeg ikke opplevd problemer med stor mage eller såkalte love handles etterpå. En slank kropp begynner for det meste med det vi spiser og hvordan vi holder oss i aktivitet.

Det er virkelig verdt å prøve, jenter!

MINE MÅTER Å FÅ SLANK KROPP UTEN TRENING

1. Strekk foran fjernsynet

Liker du å slappe av foran TVen så fort du endelig har kommet hjem fra jobb? Det er OK. Du må ikke endre denne lille gleden til vanskelige øvelser på treningsmatten. Det er nok bare å endre måten du ser TV på. Gjør katt-kameløvelsen, sving på bena, strekk ryggen eller leggene, sitt med spente magemuskler i noen minutter – det gjør jobben.

2. Beveg deg mens du snakker

Snakker du ofte på telefonen? Personlig er den jeg snakker mest med, moren min. Jeg ringer henne nesten hver dag for å fortelle henne alt som har skjedd meg i det siste. Noen ganger varer samtalen i en time eller mer, og dette er en flott anledning til å trene litt. Beveg deg mens du snakker, for eksempel. En times rusling er bedre enn ingenting!

3. Kutt ned på sukkerinntaket

Du elsker søtsaker, gjør du ikke? Jeg også, og derfor kan jeg ikke holde meg helt unna sukker. Men jeg gjør mitt beste for å erstatte søtsaker med for eksempel frukt. Sukker kalles den hvite døden, for når den behandles av organismen vår ødelegger den hudproteiner som kollagen. Dette fører til at huden blir kvapsete. Bare begrens hvor mye sukker du spiser om dagen, og det er alt!

4. Alltid velg fysisk aktivitet

OK, det er innlysende, det er dager i livene våre der vi rett og slett ikke føler for å trene. Men hvis du kan velge mellom å gå i trapper eller ta heisen, eller når du kan gå en tur i stedet for å ta trikken i 10 minuter, bør du velge smart. Hvis jeg ikke har hastverk med å komme meg et sted, prøver jeg å velge sunnere og ikke så slitsom fysisk aktivitet som stimulerer blodsirkulasjonen.

5. Bruk naturlige oljer

Synes du at det er nok å påføre anticellulittkrem? Etter min erfaring kan jeg anbefale mer naturlig pleie. Naturlige kroppsoljer er ikke bare billigere, tryggere og lettere å få tak i, men de er også mer effektive. Det viser seg at du kan gjøre kroppen slank ved å påføre enkelte oljer som hjelper deg å vinne over cellulitten. Disse oljene er kokos, rosmarin eller mandel. Alle tre er blant mine favoritter.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *