Hva er i sminkebagen min? Skjønnhetsprodukter.

Hva er i sminkebagen min? Skjønnhetsprodukter.

Hallo jenter!

Jeg har fått mange spørsmål om sminkebagen min. Jeg håper at de fleste av dere blir begeistret, siden jeg har bestemt meg for å skrive om favorittene mine innen fargekosmetikk og hudpleieprodukter, som jeg bruker hver dag. Men jeg må innrømme noe. Jeg har tre sminkebager: den første og minste blir med meg på universitetet. Jeg tar bare de essensielle tingene for å friske opp sminken i løpet av dagen. Den andre blir hjemme og er fylt med ting jeg bruker hver dag, og den tredje inneholder bare hud- og hårpleieprodukter.

Sminke nummer 1.

Jeg har denne i vesken og tar den alltid med meg, spesielt på universitetet. Den er liten, og jeg trenger også plass til bøkene i vesken. Så hva er i sminkebagen min? Trekkpapir fra Bobbi Brow, La Roche Posay leppepomade, Lily Lolo Finishing Powder – Translucent Silk, en liten sminkekost og fuktighetsgivende våtservietter. Som du kan se er dette bare grunnproduktene som er nødvendige for å friske opp sminken i en fart. Takket være disse få produktene føler jeg meg mer komfortabel hjemmefra. Trekkpapiret fra Bobbi Brown absorberer overflødig talg og hindrer huden og den problematiske T-sonen fra å skinne. Pudderet fra Lily Lolo virker på samme måte, og inneholder dessuten mange naturlige stoffer som tar vare på huden. La Roche Posay leppepomade reduserer problemer med tørre og sprukne lepper, noe som pleide å være et mareritt.

Sminke nummer 2.

Denne inneholder bare produkter jeg bruker hjemme, til hverdagssminken. Alt jeg trenger for dag- eller kveldssminke er på ett sted. Jeg snakker om: Rimmel Match Perfection foundation, rouge fra Bourjois, Guerlain Terracotta solpudder, Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Black mascara, dr Irena Eris Star Shimmer highlighter og en lang rekke neglelakker, enkle øyenskygger, lipgloss og leppestifter (Sally Hansen, MAC, Inglot, Loreal Paris). Når jeg kjøper fargeprodukter prøver jeg å matche dem til hudtypen min, og velger de som er enkle å bruke og ikke inneholder kunstige stoffer.

Sminke nummer 3.

Denne sminkebagen er fylt med alle hud- og hårpleieproduktene mine. Du finner: ansiktskrem fra Clinique, Garnier Fructis sjampo, Kerastase hårolje, dusjgelé og body lotion fra The Body Shop. Jeg velger alltid produkter med stor størrelse, som er anbefalt av andre jenter og for det meste slike som oppfyller behovene til huden og håret mitt. I sminkebag nummer 3 har jeg også noen hånd- og fotkremer og øyenkremer. Yndlingsmerkene mine er: Neutrogena, Sampar, L’Occitane, Clinique.

Hva med deg? Hvilke produkter bruker du?

 

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *