DIY Sminke Ideer

Introduksjon

Å lage din egen sminke kan være en morsom og kostnadseffektiv måte å eksperimentere på. Det tillater deg også å ha full kontroll over ingrediensene i produktene dine og dermed sikre at de er trygge og skånsomme for huden din. Her har vi noen DIY sminke ideer du kan prøve.

DIY Leppestift

Leppestift kan enkelt lages hjemme med bare noen få ingredienser. Alt du trenger er bivoks, sheasmør, kokosolje og pigment. Du kan bruke naturlige kilder som rødbeter for en rød farge, eller kakao pulver for en brun nyanse. Bare smelt bivoks, sheasmør og kokosolje sammen i en dobbel kjele, tilsett deretter pigmentet og hell blandingen i en tom leppestiftbeholder. La det stivne, så har du din egen hjemmelagde leppestift!

DIY Øyenskygge

Når det kommer til øyenskygge, kan du bruke samme grunnleggende oppskrift som leppestiften, men legge til mer pigment for en mer konsentrert farge. Du kan eksperimentere med forskjellige pigmenter for å lage din perfekte nyanse. Etter at du har blandet og smeltet ingrediensene, hell blandingen i en tom øyenskyggepanne og la det stivne.

DIY Foundation

Hjemmelaget foundation er et flott alternativ for de som har sensitiv hud eller har problemer med å finne en nyanse som passer deres hudtone. En grunnleggende oppskrift inkluderer arrowroot pulver for lysstyrke, kakao pulver for mørke, rød leire for varme og grønt leire pulver for å nøytralisere rødhet. Bland disse ingrediensene sammen til du finner din perfekte nyanse, og oppbevar blandingen i en lufttett beholder.

DIY Mascara

Å lage din egen mascara kan være litt mer utfordrende, men resultatet er verdt det. Du vil trenge aktivert kull for svart farge, bivoks for hold, og aloe vera gel for å smøre. Smelt bivoks i en dobbel kjele, rør inn aktivert kull og aloe vera gel, og overfør deretter blandingen til en tom mascara rør med en pipette eller en liten trakt. Bruk en ren mascara børste for å påføre.

Avsluttende tanker

Å lage din egen sminke hjemme kan være en spennende og kreativ opplevelse. Ikke bare det, men det gir deg også nøye kontroll over hva som går på huden din og det kan spare deg for penger i det lange løp. Hvis du aldri har prøvd det før, hvorfor ikke gi det en sjanse? Du kan bli overrasket over resultatene!

Kopirett © 2022 DIY Sminke Ideer

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.