Vitamin C for Huden. Anmeldelse av Nanoil Face Serum

vitamin C-basert ansiktsserum NanoilHei,

Om du hadde spurt meg hvilket produkt som er mest verdifullt for meg, og hvilket skjønnhetsprodukt jeg ikke hadde hatt noe imot å bruke penger på, ville jeg fortalt deg at det er et ansiktsserum. Jeg er helt avhengig av dette hudpleieproduktet, helt ærlig. Øyekrem er på andreplass, men jeg skal ikke snakke om det i dag.

For å komme tilbake til poenget med innlegget mitt fant jeg nylig et vitamin C-basert ansiktsserum fra Nanoil. Jeg ble forelsket i det med en gang jeg så på ingrediensoversikten. Kjærligheten min for dette produktet vokste seg større og større med hver eneste positive anmeldelse jeg leste. Jeg visste at jeg måtte skaffe meg denne skjønnheten, så jeg kjøpte produktet med en gang.

La meg nå få invitere deg til å lese min anmeldelse av Nanoil Vit. C Face Serum.

VITAMIN C – et av de kosmetiske ingrediensen som har blitt nøye studert og endret av forskere og laboratoriearbeidere. Vitamin C har mange fordeler for huden og er et av de kraftigste naturlige antioksidantene som finnes. For eksempel motvirker det rynker og aldersflekker. Faktisk er dette vitaminet bra for alle hudtyper, og har samme effekt for alle: stimulering av kollagenproduksjon, styrking av kapillærveggene, opplysning av pigmentflekker og forbedret fylde. Dette er en skikkelig energiboost for huden! Nå forstår jeg virkelig hvorfor vitamin C er aller best.

anbefalt ansiktsserum med vitamin C Nanoil

Nanoils ansiktsserum. Endelig den typen vitamin C vi ønsket oss!

Ansiktsserumet fra Nanoil tilbyr en veldig godt uttenkt formulering. Det at det er et oljefritt produkt var det som gjorde at jeg ville teste det ut til å begynne med. Hvorfor? Fordi de fleste vitamin C-baserte ansiktsserum inneholder oljer som baseingrediens, fordi tyngre væskeløsninger som oljer hjelper med å stabilisere vitamin C… men ikke denne gangen. Nanoils ansiktsserum er ikke klissete, og inneholder også en eksepsjonell form for vitamin C – 3-O-etylaskorbinsyre, som er den nyeste oppfinnelsen innen kosmetologi og et derivat av ren vitamin C. Det er bevist å ha den kraftigste effekten på hudens skavanker. Det er verdt å merke at denne typen vitamin C ikke brytes ned når den utsettes for sollys, høye temperaturer eller lipidene huden vår er dekket av. Dette er en virkelig stor suksess fordi vitamin C har vært et ustabilt stoff i årevis. Men aldri mer.

Nanoils ansiktsserum. Formuleringen jeg elsker

Dette serumet er ikke klissete og føles lettvektig og rasktabsorberende. Det etterlater ikke huden med ekkel glans etter flere timer. I tillegg ødelegger det ikke sminken og forbedrer utseendet på huden så fantastisk mye at jeg etter et par bruk sluttet å trengte høydekkende foundation. Isteden sminker jeg bare vippene og leppene om morgenen, så er jeg klar til å starte dagen.

topprangert ansiktsserum med vitamin C Nanoil

Nanoils ansiktsserum. Fantastiske ingredienser

La oss fokusere på ingrediensene nå. I denne flasken på 50 ml, har Nanoil helt i en blanding av det fantastisket vitamin C-et (som jeg allerede har fortalt deg om) og Punarnavarotekstrakt. Hva er det? Tja, dette er en plante som er blitt anerkjent i Asia for den fantastiske effekten den har på huden. Om du ønsker å lære mer om fordelene med Punarnava kan du søke det opp i enkelte Ayurvedabøker. Generelt sett vil denne planten – som også er kjent som Boerhaavia diffusa – være i stand til å lysne opp, forynge og perfeksjonere huden din. Dette betyr at vitamin C-et i serumet har en god hjelper ved sin side.

Nanoil Vitamin C Face Serum. La oss snakke om effekten, eller hva?

UKE 1 MED BRUK AV NANOIL VIT. C FACE SERUM For å være ærlig ble jeg ganske overrasket når jeg oppdaget de første effektene, som kom raskt. Jeg brukte å ha andre produkter beriket med vitamin C, men de inneholdt hverken MAP eller SAP, eller enda verre inneholdte de askorbylglukosid som ikke gjorde noe for meg. Nå ser jeg forskjellen mellom stabilt vitamin C og de ustabile derivatene tydeligere. Og forskjellen er gigantisk! Det tok meg kun noen dager å legge merke til at huden ble mer uthvilt, behagelig å ta på og fuktigere.

UKE 4 MED BRUK AV NANOIL VIT. C FACE SERUM Etter behandling med vitamin C i en måned så jeg at huden min hadde det veldig bra: den var myk, jevn, porene syntes knapt, og huden glødet! Og det er akkurat slik vitamin C bør fungere! Jeg er svært fornøyd med Nanoil Vitamin C Face Serum og effekten det hadde på huden min.

beste ansiktsserum med vitamin C Nanoil

Når jeg bestilte dette vitamin C-berikede serumet, merket jeg at Nanoil har enda flere skjønnhetsprodukter å tilby, både for hud og for hår. Om du er nyskjerrig skal jeg gi deg linken her: www.nanoil.noJeg kommer definitivt til å prøve ut noen av de andre Nanoilproduktene. Visste du noe om Nanoilmerket? Har du brukt noen av skjønnhetsproduktene deres? Jeg venter på kommentarene jenter! <3

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *