RefectoCil Longlash Eyelash Serum – Er det verdt et forsøk?

Vippene mine er min største hodepine, fordi (dessverre for meg) er vakre, lange og uttrykksfulle vipper svært trendy nå for tiden. Det er vanskelig for meg å i det hele tatt komme nær de ideelle vippene uten vippeextensions, men jeg tester regelmessig alle typer serum i håp om selv en liten forbedring av lengden. Det siste serumet jeg testet var Nanolash, som var ganske dyrt, men som faktisk virket. Så, for å balansere det, prøvde jeg mye billigere RefectoCil Longlash, hvis omtale du finner under. Hvordan er RefectoCil Longlash sammenlignet med andre serum?

Ved første øyelast vil du merke at RefectoCil Longlash er et vippeserum som er langt fra luksuriøst. Den har en grå og rosa innpakning med en morsom font og tysk skrift. I livet mitt prøver jeg å leve etter regelen at du ikke bør skue hunden på hårene, så jeg ble ikke skremt av designet eller den lave prisen og begynte testen. Noen ganger gir disse mindre dyre produktene bedre resultater enn de som er dyrere.

Når vi ser på sammensetningen, er det første vi ser i Longlash-serumet lakserolje, så du kan si at produsenten vil gi oss naturlig næring. Jeg burde nevne at ikke alle kan bruke lakserolje. Meninger om lakserolje er tvetydige – man kan si at de får en wow-effekt og andre sier at den fører til tap av vipper. Det er mulig at lakserolje ikke er min venn heller, fordi etter en ukes tids bruk var det mindre av dem, og vippene falt ut mens jeg brukte maskara.

Jeg brukte RefectoCil Longlash i en måned fordi jeg ikke ville miste alle vippene mine. Først trodde jeg at det var del av behandlingen, og at det ville vokse frem nye, lengre og sterkere vipper i stedet for de gamle vippene. Dessverre var det ikke tilfelle for meg, og jeg måtte sette bort RefectoCil Longlash. For meg var sammensetningen en total feil, selv om jeg tror at produktet kan finne noen tilhengere.

Som en siste ting vil jeg gjerne si noe om selve produktet. Det intensive serumet for vipper og bryn, Longlash fra RefectoCil er betraktelig annerledes enn andre serum jeg har brukt så langt. Jeg må innrømme at Nanolash var mye lettere å påføre og mest av alt så virket det. Longlash har en liten flaske, og serumet har tykk og fet kremkonsistens, som bør påføres med kost eller en finger. Det eneste man kan forsvare denne ukritiske formelen er prisen – for noen pund kunne jeg håndtert påføringen av serumet, men bare hvis det ikke gir øyeirritasjoner og ga resultater.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *