Nanoils ansiktsserum for rødsprengt hud. Anmeldelse, meninger, effekter

Blir huden din lett rød og irritert? Sliter du med sprengte blodkar? Om du svarer «ja» på begge spørsmålene er det svært sannsynlig at du har en rødsprengt hudtype. Hva betyr det for deg? I bunn og grunn betyr det at du må lære hvordan du skal behandle den og hvilke hudpleieprodukter som passer best for deg. Dessverre er ikke dette så lett som man skulle tro.

topprangert ansiktsserum mot rødhet NanoilRødsprengt hud har et par generelle egenskaper. For det første oppleves rosacea og svie, som kan bli veldig slitsomt og vanskelig å håndtere. For det andre oppstår edderkoppårer og akne vulgaris som resultat av inflammasjon i huden.

Heldigvis kan rødsprengte hudtyper som mottar riktig behandling og ingredienser se fantastiske ut! Min ide for å forebygge sprengte blodkar og svie? Nanoil Anti-Redness Face Serum. Her er en anmeldelse.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – grunnleggende informasjon

størrelse / 50 ml; pris / veldig attraktiv, eller god verdi for pengene med andre ord; hudtype / rødsprengt hud, overfølsom hud, irritert hud, akneutsatt hud; hudalder / alle aldre; konsistens / det er lettvektig og absorberes raskt

Nanoil Anti-Redness Face Serum – mine tanker om serumet

Det var et par ulike årsaker bak hvorfor jeg ville prøve produktet. For det første var prisen skikkelig attraktiv for meg, spesielt når jeg skjønte hvor mange naturlige ingredienser produktet inneholder. For det andre virket andre brukere som at de var fornøyde med resultatene. Om hukommelsen min ikke svikter helt, kan jeg ikke huske å ha kommet over negative anmeldelser eller kommentarer. For det tredje ble jeg virkelig imponert over ingredienslisten, men jeg skal forklare mer om dette senere.

Jeg bestilte Nanoil Anti-Redness Face Serum på den offisielle nettsiden, som er nanoil.noTil min store overraskelse fikk jeg raskt produktet på døren. Jo, og så var det en ting jeg ville fortelle dere. Nanoil tilbyr et stort utvalg skjønnhetsprodukter, som også inkluderer kroppsprodukter, hårprodukter og ansiktsprodukter.

serum for ansiktsrødhet NanoilNanoil Anti-Redness Face Serum – ingredienser

For å være ærlig imponerte komponentene i Nanoils ansiktsserum meg. Hele formuleringen virket som at den var veldig nøye gjennomtenkt. Så vidt jeg vet består serumet av et par planteekstrakter som lindrer og håndterer spesifikke hudproblemer. Her er superingrediensene:

  • Lindentreekstrakt – lindrer huden og styrker blodkapillærveggene.
  • Sypresskjegleekstrakt – styrker blodkarene, reduserer rødskjær og motvirker inflammasjon.
  • Kastanjebarkekstrakt – reduserer og forebygger mot edderkoppårer.
  • Boerhavia Diffusa (Punarnava) rotekstrakt – motvirker frie radikaler, jevner ut hudtonen og reduserer rynker.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – bruk

  1. Ta av sminken
  2. Vask ansiktet med mild renseskum som er dedikert til rødsprengt hudtype
  3. Gå over ansiktet med en tonic eller blomstervann
  4. Påfør en porsjon ansiktsserum (bare noen dråper)
  5. Påfør ansiktskrem

Og det var det hele. Serumet kan brukes to ganger om dagen, både morgen og kveld. Dette er måten du kan hjelpe huden med å roe seg ned om kvelden, samtidig som at du beskytter den mot utenforliggende faktorer gjennom dagen.

beste ansiktsserum mot rødhet NanoilNanoil Anti-Redness Face Serum – effekter

Ikke bare håndterer ansiktsserumet svake blodkar, det tilfører også næring og forbedrer utseendet på huden. Det er derfor huden blir mykere, deiligere å ta på og full av fuktighet allerede etter første bruk. Når det brukes regelmessig vil Nanoil Anti-Redness Face Serum redusere rødskjær og avslappe huden. Etter noen uker gjør Nanoilserumet blodkarene i huden sterkere, som synlig reduserer risikoen for vaskulærblødninger og rødskjær. I tillegg til dette penetrerer den lettvektige konsistensen rett gjennom huden, uten fettete eller ekkel følelse i ansiktet.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *