Min egen vippetrollmann! Omtale Lashcode Mascara. Hvordan virker den?

Lashcode beste maskara på markedetJenter,

enda et innlegg i letingen etter den ideelle maskaraen. Jeg håper det også er den siste, for dagens forslag oppfyller alle forventningene mine så langt. Nysgjerrig på den nye hiten?

Jeg snakker om Lashcode – maskaraen som har gjenskapt sminken min. Jeg snublet over Lashcode mens jeg lette etter et produkt som kunne erstatte en svært dyr skuffelse – Lancôme Définicils. Dette var enda en gang jeg så at vippene mine og Lancôme-produkter ikke kommer overens. Jeg er glad for at jeg ikke valgte parfymeriprodukter og bestilte Lashcode i stedet. Den som intet våger, intet vinner. Denne gangen var det absolutt verdt å våge.

Hva kan jeg si om Lashcode?

For det første…

Lashcode-maskaraen klarer virkelig både avslappet og feststemt sminke. Nei, den klarer ikke… den rocker! Den er bare tilgjengelig i svart farge, men det er den mest intense svartfargen jeg noensinne har sett på vippene mine. Ett lag gir utrolig vippedefinisjon.

Du bør velge Lashcode når du ønsker å ha tykkere, fullere, lengre, definerte og sunne vipper.

Jeg synes Lashcode gir slik sminke takket være spiralen. Det er en liten silikonkost som består av bust av forskjellig størrelse – de børster vippene svært godt, og dekker dem med en mengde maskara som gir en svært uttrykksfull men ikke overdreven effekt. Det er den første maskaraen som ikke har fått vippene mine til å klistre seg sammen. Den lar meg male selv de minste vippene i øyekrokene.

Hva annet kan jeg si om Lashcode? Den er en svært langvarig maskara som forblir uberørt selv etter mange timer på varme eller regnfulle dager. Først trodde jeg den var vannfast siden den holdt seg så godt. Jeg tok feil – hvis den var vannfast, ville den ikke kunne fjernes så lett med vanlig rensevann.

For det andre…

Jeg må nevne at Lashcode ikke bare er en maskara. Den er en støtte for vippene. Den første maskaraen jeg har hatt som inkluderer så mange pleiende stoffer som er viktige for at øyenvippene skal vokse riktig og holde seg i form. Hverdagslig vippepleie uten å gi opp sminke – det er en briljant løsning for meg.

Når vi snakker om pleiende stoffer, inneholder Lashcode – blant annet – Soyaspireekstrakt, Hvetespireekstrakt Baicalin, Pro-Vitamin B5, Vitamin E, Arginin.

Etter to ukers bruk av maskaraen er vippene mine litt sterkere og mer elastiske. Når de er dekket av produktet ser de spektakulære ut og er naturlig definert – jeg ble spurt om vippene mine vokste eller om det var en effekt av maskaraen. Ingen trodde at en maskara kunne gi så fint definerte vipper. Etter å ha fjernet sminken ser jeg at vippene mine har fått kraft takket være Lashcode; de faller mye sjeldnere ut. Jeg har inntrykk av at jeg har flere vipper og at de er litt lengre.

Takket være Lashcode har jeg oppdaget betydningen av perfekt øyensminke.

Noen interessert i vidunderet? 🙂

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

25 Kommentarer “Min egen vippetrollmann! Omtale Lashcode Mascara. Hvordan virker den?”

 1. Julia

  Maskaraen gir effekten av lange, tykke og separerte vipper. Takket være at kosten er silikon og med perfekt fasong, er det lett å få tak i selv de minste vippene. Lashcode er intensivt svart og derfor er det nok med bare 1 eller 2 lag for å få en effekt av falske vipper.

  Svar
 2. Monika

  jeg vil ha dette vidunderet! 🙂

  Svar
 3. Patricia

  Jeg har hatt mascaraen en stund og kommer definitivt til å ha den lengre. Den separerer vippene mine vakkert og det aller viktigste – den varer lenge. Jeg kan bruke den hele dagen uten å risikere flekker eller avflassing. 5/5 🙂

  Svar
  • Nelia

   Jeg vil helst ikke risikere noe, jeg bruker vanligvis vannfast maskara og såvidt jeg vet har ikke denne maskaraen en sånn versjon.

   Svar
 4. Beate

  jeg gir denne maskaraen 4/5. den er kuuuul, men minus for prisen

  Svar
 5. Oda26

  Jeg har akkurat begynt å bruke Lashcode og er veldig nysgjerrig på om den virkelig forbedrer vippene mine. Så langt er jeg imponert over effekten. Jeg visste ikke engang at vippene mine er så lange

  Svar
 6. Mai

  Maksimal vippeforlengelse, effekten på nedre øyelokk er forbløffende 🙂

  Svar
  • Olga

   nettopp! og likevel ser de fortsatt naturlige ut og det er det beste ved denne maskaraen for meg! <3 veldig feminin, slående effekt på vippene <3 Den minner meg om Le Volume Chanel

   Svar
 7. Lilliann

  Jeg vet ikke hva alt styret om lancome er for noe. For meg var det bare hypnose som var flott, alle de andre var bare dårlige. eller kanskje det er mine vipper som ikke kommer overens med maskaraene, men såvidt jeg vet deler mange jenter en lignende mening

  Svar
 8. Birgit

  Jeg vet ikke noe om den ennå men må bli kjent med denne maskaraen. p.s. kul omtale

  Svar
 9. Annika

  Maskaraen er genial, flekkfri, flasser ikke av og er lett å vaske av. Effekten stemmer med produsentens beskrivelse, ingen tvil om det. Den største fordelen ved produktet, i hvert fall for meg, er at den ikke gir vippene noen unaturlig effekt.

  Svar
 10. Hanna

  Personlig synes jeg denne maskaraen er den beste jeg noengang har brukt. Den er veldig effektiv, jeg har brukt den i 4 måneder nå. Naturligvis er vippene mine korte og glisne, men denne maskaraen utretter mirakler på dem 🙂

  Svar
 11. Marta

  seriøst? er dette noe å juble over?

  Svar
 12. Sofia

  Produktbeskrivelsen var god nok til å lure meg til å kjøpe maskaraen. Jeg leste ikke engang noen omtaler om den og jeg må fortelle dere at jeg er imponert. Jeg bruker for øyeblikket den andre tuben og så langt har jeg ikke sett noen bedre maskara.

  Svar
 13. Judith

  For meg står den ikke tilbake for noen!

  Svar
 14. Sara

  OK, den er bra, men jeg tror du kan finne minst noen maskaraer som er like effektive. Selvsagt på dette prisnivået.

  Svar
 15. Maj-Britt

  Veldig god maskara og holder lenge men jeg tror fortsatt det er galskap å bruke så mye penger på maskara.

  Svar
 16. Martina

  Hvis det ikke hadde vært for venninna mi som ga meg maskaraen i gave hadde jeg ikke hørt om dette merket. Denne maskaraen er bare enestående!! Det er bare enda et bevis på at ikke bare veldig berømte og dyre merker produserer bra kosmetikk – de fleste utnytter hypen eller den positive omtalen til merket. Noen ganger er det verdt å risikere å kjøpe noe mindre kjent – det er tydelig at hovedmålet var å skape en maskara som var polert. Kosmetikkperle 😀

  Svar
 17. Siv

  jeg fikk den også i gave og jeg liker maskaraen, men vil helt sikkert ikke kjøpe den selv fordi den er så dyr. Jeg er glad for at jeg kan bruke så eksklusiv maskara men prisen er høyere enn jeg har råd til

  Svar
 18. Edit

  Denne maskaraen gjør akkurat det jeg trenger. Jeg har ganske tykke vipper som likevel er korte og lashcode forlenger dem og separerer dem vakkert. Vippene er lange i noen timer fordi maskaraen ikke flasser av og generelt synes jeg at den er perfekt for meg. Jeg anbefaler hjertelig dette produktet.

  Svar
 19. Isabel

  ok jeg har hørt om denne maskaraen i det siste men finner den ingen steder. kan noen forklare meg det?

  Svar
 20. Sonja

  Absolutt MUST! 🙂 slående og elegant innpakning med et ekte vidunder inni! Noen maskaraer trenger rundt 2 uker for å bli tykke, men det er ikke tilfelle her siden Lashcodes konsistens er bra egentlig helt fra begynnelsen av. Den klistrer ikke vippene sammen og kosten bøyer vippene og grer dem fint

  Svar
 21. Erika

  Jeg merket også at vippene mine ble sterkere men sannheten er at jeg merket dette etter ca en måned. Så langt har jeg mistet noen vipper enten når jeg tar på eller fjerner sminken. Nå skjer ikke det lenger. Dessuten liker jeg oppriktig effekten den gir på vippene mine.

  Svar
 22. Magdalena W

  Jeg tror jeg skal gi denne maskaraen et forsøk for jeg er ikke tålmodig nok til å bruke vippeserum også

  Svar
 23. Elsa

  ingen kommer til å overbevise meg om at en maskara gir de samme resultatene som en balsam eller et serum. Hvis du vil ta godt vare på vippene dine må du velge et godt serum og påføre det regelmessig. Ikke regn med å få resultater med mindre du bruker riktig pleieprodukt. Men det å gi beskyttelse til vippene gjennom hele dagen er også veldig viktig, og hvis jeg ikke tar feil beskytter denne maskaraen vippene 100%

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *