Jeg Tester & Velger ut det Beste Serumet mot Rødsprengthet & Sprengte blodkar

I dagens innlegg skal jeg fortelle deg hvordan du tar vare på rødsprengt, sensitiv hud og hvordan man blir kvitt de sprengte blodkarene. Du vil måtte velge hudpleieproduktene dine nøye for å håndtere slike problemer og få huden til å se bedre ut. Det kan høres komplisert ut i begynnelsen, men tro meg, du må bare følge et par enkle regler. Jeg skal også skrive om de beste ansiktsserumene jeg har prøvd ut og som jeg elsker <3

Hvilke egenskaper har rødsprengte hudtyper?

Du legger lett merke til dem, for de er ganske forskjellige fra andre hudtyper. For det meste er huden rødlig og rødmet nesten hele tiden, i tillegg til de såkalte edderkoppårene i ansiktet, som er utvidede blodkapillærer som er synlige fra overflaten i ansiktet. Denne hudtypen er veldig tynn og forverres av faktorer som vær, fysisk aktivitet, sterk mat eller sigaretter. Jeg slet med å forbedre tilstanden på den rødsprengte huden min til jeg innførte et ansiktsserum i den daglige hudpleierutinen min.

Hvordan tar man vare på rødsprengt hud?

Jeg skal oppsummere noen regler jeg holder meg til hver dag. Åpenbart er det viktig å bruke et passende serum, men om vanene dine er dårlige går all innsatsen i vasken. Her er reglene:

  • Velg bare milde hudpleieprodukter
  • Unngå de følgende kosmetiske ingrediensene: SLS, etylalkohol, aceton, parabener og parfymestoffer
  • Velg produkter som er beriket med botaniske ekstrakter som f.eks Hestekastanje, Ginkgo, Alger og vitaminene C og E
  • Bruk SPF50 som fuktighetskrem daglig
  • Ikke skrubb huden for hardt når du fjerner sminken
  • Velg bare produkter som passer for rødsprengt hud med sprengte blodkar.

Jeg har testet ut mange produkter og valgt ut det beste ansiktsserumet for sensitiv hud og edderkoppårer. Det heter:

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Dette er enda et produkt fra Nanoil som er himmelen for huden min. Først vil jeg fokusere på formuleringen, for det er dette som gjør at serumet fungerer. Produktet har en kort ingrediensliste som er helt uten parabener eller syntetiske pigmenter. Det finnes fire botaniske ekstrakter som spiller førstefela: Sypresskjegleekstrakt, Lindenekstrakt, Punarnavaekstrakt og Kastanjeekstrakt. Effektiviteten av disse øker via det fuktighetsgivende Propylenglykolet og Lecitin. Nanoilserumet reduserte rødskjær og lindret huden min umiddelbart, men det tok regelmessig bruk for å få edderkoppårene og oppblussene til å roe seg. Nå er de nesten ikke der lengre… Jeg elsker at serumet har fått ansiktet mitt til å slutte å rødme så fært. Det er nå sterkere og ikke lenger sensitivt ovenfor utenforliggende angripere. Den tilsatte antioksidantberikede planten gir ekstra foryngende effekt. Flasken har en brukervennlig dråpeteller som gjør produktet lett å bruke. Serumet er lett som luft og føles aldri tungt i ansiktet mitt. Jeg liker å bruke det to ganger daglig. Serumet kamuflerer rødskjæret om morgenen og reparerer huden med full kraft om kvelden. Jeg syns prisen er veldig attraktiv, i tillegg til at flasken varer meg veldig lenge (50 ml).

Lær mer: www.nanoil.no

Andre effektive serum for rødsprengt, sensitiv hud

Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantine

Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantine følger ikke med noen typisk dråpeteller. Produktet påføres ved hjelp av pumpe. Det har en kort ingrediensliste som er helt naturlig – astere og villhavre er hovedingrediensene. Serumet lindrer og tilfører fuktighet til rødsprengt hud med en gang. Etter bruk over lengre tid merket jeg at ansiktet ble mer glødende og at rødheten og edderkoppårene bleknet vekk. Dessverre er det en ting jeg ikke liker med serumet. Tross alt er Nanoil nummer en her. Selv om Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantine har lett konsistens synker produktet veldig sakte inn i huden, og etterlater ofte et klissete lag over hele ansiktet. Derfor brukte jeg det bare ved sengetid.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Origins er enda et merke jeg vil rangere. Jeg likte ikke dette serumet i begynnelsen på grunn av den overveldende duften, men jeg ble raskt vant til den. Formuleringen inneholder mange naturlige ingredienser, inkludert Reishisopp, som definitivt fanget oppmerksomheten min – disse er ment for å redusere rødhet, inflammasjon og hyperpigmentering, og dette var også effektene jeg la merke til på huden min. Utenfor dette er det et dypt fuktighetsgivende serum, så jeg anbefaler det om du har tørr hud. Prisen avhenger av størrelsen du velger, for det er tre å velge mellom: 30, 50 og 100 ml. Jeg valgte mellomalternativet til å begynne med.

Dior Capture Youth Redness Soother

Dette var det første produktet mitt fra Dior. For å være ærlig valgte jeg det på grunn av den fine fargen på flasken, ryktet merket har og lovnadene på den offisielle nettsiden om at produktet kom til å fungere brilliant. Det er synd jeg ikke er enig. Jeg kan ikke si at det IKKE fungerer bra, for det lysner opp mørke flekker og edderkoppårer og reduserer rødskjær, men det er det hele. Jeg forventet mer fra et så dyrt produkt. Det er enkelt å bruke og følger i en flaske som varte meg lenge, men jeg kommer ikke til å kjøpe det igjen. Derimot anbefaler jeg deg å prøve det ut om prisen ikke er for stram for deg.

La Roche Posay Rosaliac AR Intense

Her får du det billigste serumet i dagens rangering. Serumet fra La Roche-Posay har en god pris og stor størrelse. Det er også lett tilgjengelig. Det har en annerledes konsistens sammenliknet med andre serum jeg har prøvd. Det er nemlig geleaktig og påføres med pumpeapplikator. Det er synd at jeg ikke kan se hvor mye produkt som er igjen. Jeg liker mangelen på duft fordi det er mer skånsomt for sensitiv hud. Når det kommer til effektene tar det lang tid før de dukker opp, og de er ikke spektakulære. Huden blir mer motstandsdyktig ovenfor miljøfaktorer og irritasjon. Dessverre forminsket ikke La Roche Posay Rosaliac AR Intense problemene mine med edderkoppårer eller rødskjær, men kanskje jeg bare skulle brukt mer tid.

Jeg har prøvd ut mange forskjellige ansiktsserum. Det finnes noen få effektive produkter, men Nanoil er den eneste som fungerer helt perfekt.

Fortell mer hvilket produkt som virker mest interessant for deg og hvordan du tar vare på den sensitive huden din. <3

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.