Hvilke tilbehør bruker jeg for å ta vare på huden min?

Hallo,

Naturligvis kan du ta vare på huden din hjemmefra, du trenger ikke å sette opp en avtale med estetiker. Jeg benytter meg av forskjellige tilbehør som øker effektiviteten av den daglige hudpleierutinen min. Hvilke skjønnhetstilbehør bruker jeg spesifikt? Fortsett lesingen.

Hårbånd

Det kan virke som et helt vanlig tilbehør, men det virker å være utrolig nyttig for meg til ansiktsskjønnhetsritualene mine både morgen og kveld. Jeg tar dem alltid på før jeg påfører ansiktsskrubb, ansiktsmaske eller kremer, når jeg masserer ansiktet mitt eller til og med når jeg pusser tennene mine. Takket være et hårbånd er ansiktshuden min mye enklere å håndtere og alt går raskere. Jeg bruker alltid et bredt hårbånd laget av stoff, men du kan også gå for et mer dekorativt hårbånd som du setter i håret ditt for å se mer glamorøs ut.

Ansiktsruller

Dette er bare et fantastisk tilbehør som tilbyr en rekke forskjellige bruksmetoder. For eksempel hjelper den deg med å spre hudpleieprodukter jevnt, og når den kjøles ned i kjøleskapet og brukes på huden får du en deilig frisk følelse og energi, den gjør at blodsirkulasjonen går raskere, reduserer fine linjer, gjør huden mer fyldig og får oss rett og slett til å føle oss mer avslappet.

Sonisk børste

Jeg snakker ikke om soniske tannbørster her. Den jeg benytter er designet for å brukes i ansiktet. Faktisk gir den liknende effekter som den overnevnte ansiktsrulleren, men er ganske forskjellig når det kommer til design. Den lager vibrasjoner og har børstehår som gjør det lettere å rense, eksfoliere og ta vare på huden i ansiktet generelt. Siden øyeblikket jeg brukte den for første gang kan jeg merke at ansiktshuden min føltes mye mykere og ser bedre ut.

Kremapplikatorspatel

Dette er enda et diskre redskap som gjør den daglige hudpleierutinen mye enklere. Å spre ansiktskosmetikken over ansiktet med applikatorspatelen er overraskende enklere og raskere enn å gjøre det samme med hendene dine. Jeg anbefaler deg å bruke applikatorspatelen hovedsakelig til å spre ansiktsmasker med syrer eller leire over ansiktet ditt. Da slipper du å skitne til hendene dine og eksponerer ikke huden på hendene for eksfolieringen (om du påfører ansiktsmasker med syrer).

Tøyhåndkle

Istedenfor å bruke engangsservietter foretrekker jeg å bruke tøyhåndklær. Jeg fortsetter å bruke dem for å tørke ansiktet med, som er åpenbart. I tillegg bruker jeg tøyhåndklær for å fjerne sminke og rense huden min. Sammen med en skjønnhetsolje og varmt vann fjerner den alle urenhetene fra ansiktet mitt.

Hvilke tilbehør bruker du for å ta vare på huden din? Kan du legge til et redskap i listen ovenfor? Jeg venter på kommentarene deres.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *