Hvordan ta vare på blondt hår på riktig måte?

Hei jenter! Dagens innlegg er interessant for alle blondiner. Hyggelig lesning!

Vet du at blondt hår myker opp ansiktstrekkene, gir femininitet og får deg til å se yngre ut? Det er grunnen til at flere og flere kvinner velger denne hårfargen. Dessverre er det ikke nok å være ung og vakker. Riktig hårpleie har også mye å si. Sjekk hvordan du vasker, børster og føner blondt hår.

Hvordan vaske og tørke blondt hår?

Blondt hår, vanligvis tørt og tynt, kan vaskes hver andre eller tredje dag. Bruk en sjampo med naturlige ingredienser som verken tynger ned håret eller gjør hodebunnen fet. Påføring av en fuktighetsgivende maske eller balsam er en flott idé. Husk å skylle produktet ut med lunkent vann for å lukke skjellaget for glatthet. Føn med kaldluft på en avstand på 8 tommer. Så bruker du en glansøkende og utglattende sprayhårolje.

Hvordan pleie blondt hår?

Fuktighet og beskyttelse er det viktigste innen pleie av blondt hår. Til dette bør du bruke oljer, serum og balsam. Produktene bør beskytte mot krusethet, statisk elektrisitet, overtørking, flisete tupper og matthet. Fra tid til annen renser du håret med en urteblanding for å glatte ut overflaten. Stuss tuppene annenhver måned for å holde frisyren bra.

Hvilke produkter skal du bruke?

Velg produkter for fargebehandlet eller lyst og blondt hår. På parfymeriene finner du mange produkter som pleier håret ditt. De må inkludere solfaktor, silikoner og fuktighetsgivende, utglattende og reparerende stoffer. Prøv de som er beriket med kamille, som lysner håret.

Hvordan børste og style blondt hår?

Bruk en vidtannet kam eller børste med naturlig bust. Du må ikke trekke eller presse sammen ditt blonde hår. Trapp ned på rettetenger, krølltenger og føning. Varmestyling dehydrerer delikat blondt hår, og gjør det tynnere. Du kan ikke ha stramt hårstrikk heller; det svekker tilstanden til håret.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *