Hvordan behandle håret når sommeren er over?

Hallo jenter!

Het sol, saltvann og tørr vind… Håret har det ikke lett om sommeren. Mens du nyter vakkert vær og slapper av, eksponeres frisyren for skade og dehydrering. Og så fort sommeren er over er det lett å se hva ferieværet har gjort med håret ditt. Du må regenerere håret og friske det opp! Hvordan gjøre dette?

Først, hårvask

Du må vaske ut sandkornene, sjøsaltet og andre urenheter fra hodet ditt som kan ha kommet mellom hårstråene om sommeren. Derfor bør du, etter hver gang du har solet deg og avsluttet feriesesongen, gjøre ditt beste for å ta grundig vare på håret. For eksempel, bestill time hos frisør for å få utført en regenererende behandling. Fortsett å pleie håret hjemme. Husk å vaske håret regelmessig; det er enda bedre om du gjør dette to ganger på rad. Men hvorfor vaske håret to ganger? Svaret er enkelt. Den første hårvasken fjerner skitt, støv og alle de gjenværende urenhetene som klamrer seg til hårstråene. Den andre hårvasken åpner skjellaget og gjør mer avansert pleie lettere. Nå kan du påføre enten hårmaske eller balsam som absorberes lettere og begynner å virke raskere.

For det andre, stussing

Det er ikke bare regenerering som er svært viktig innen hårpleie rett etter sommeren, men også regenerering. Av den grunn bør du gå til frisørene og stusse de skadde tuppene når du omsider kommer hjem fra ferie. Sol, vind og vann har gjort sitt: hårtuppene er flisete, hårstråene tørre og matte. Den beste løsningen er å bli kvitt de skadde hårtuppene og gjennomgå regenererende behandlinger. Ikke protester når en frisør foreslår å klippe noen tommer fra håret ditt.

For det tredje, andre hår-regenereringsmetoder

For å regenerere håret etter sommeren liker jeg å bruke kosmetiske oljer. Jeg påfører dem i midtlengden og nedover, og lar dem være i håret i omtrent en time før jeg vasker og styler håret. I tillegg, for å intensivere og fiksere stylingen, tilsetter jeg noen dråper olje til fønet hår. Bestemmer du deg for å behandle håret på samme måte, må du huske å ikke påføre olje i hodebunnen – dette kan bidra til at håret blir for fett.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *