Tutti Frutti Orange & Strawberry – Kosmetikk jeg forelsket meg i på grunn av den fantastiske duften

Hva gjør at vi kjøper bestemte skjønnhetsprodukter?

Jeg leser ofte at kvinner ser på prisen, ingrediensene, naturligheten… Det er ikke sant… Etter min erfaring vet jeg at aromaen er aller viktigst! Hva gjør du etter å ha valgt sjampo eller håndkrem? Du sjekker hvordan den lukter. Hvis du hadde et produkt som luktet virkelig ille, ville du prøvd det? Jeg er sikker på at du ikke ville. For å oppsummere har duften mest å si.

Det må ha vært grunnen til at jeg forelsket meg i Tutti Frutti-produktene. De har introdusert fruktig galskap i skjønnhetspleien min. Jeg tar en morgendusj, bruker gelé som lukter jordbær eller eksotisk mango og går med en gang videre til de vakreste frukthagene. Jeg har ikke ord… Det er få produkter som imponerer meg så mye med duften at jeg føler for å spise dem.

De heteste duftene som Tutti Frutti-serien tilbyr er Orange&Strawberry, Pineapple&Coconut, Pear&Cranberry, Cherry&Currant, Blackberry&Raspberry, Peach&Mango, Papaya&Tamarillo, Lichee&Rambutan. Hver serie inkluderer body wash og pleieprodukter i forskjellige versjoner. De har en ting til felles – en veldig lav pris!

Jeg skal skrive noen ord om favorittene jeg aldri vil skille lag med 🙂

TUTTI FRUTTI ORANGE & STRAWBERRY

Beskrivelsen på nett sier at denne kombinasjonen er sensasjonell. For meg er det en forfriskende søthet. Appelsinen gir en sitrusaktig, frisk aroma. Jordbær introduserer søte og sommeraktige toner. Dette Tutti Frutti-produktet gjør meg rett og slett i godt humør. Jeg elsker at aromaen blir værende i mange timer etter å ha dusjet. Serien inkluderer:

  • Tutti Frutti Orange & Strawberry Bath and Shower Oil er den jeg elsker mest i serien. Det er et tofaset produkt. Bortsett fra en duft som gir meg vann i munnen har den en annen fordel – etterlater seg en fluffy, lett mousse på huden. Oljen rengjør, forfrisker og reparerer huden effektivt, og gjør den glatt og fløyelsmyk.
  • Tutti Frutti Orange & Strawberry Refreshing Body Lotion er produktet jeg påfører etterpå. Det er lett og lukter herlig, så jeg elsker å bruke den etter å ha badet. Kremen gir ikke noe fettlag. I stedet gir den næring, fuktighet, mykhet og glatter ut huden takket være sheasmør og hyaluronsyre.
  • Tutti Frutti Orange & Strawberry Moisturising Sugar Scrub er designet for jevnlig bruk med større pauser. Den inneholder sukkerkrystaller som eksfolierer døde celler, renser huden og gir mykhet. Samtidig gir Tutti Frutti Scrub riktig fuktighet på grunn av det fuktighetsgivende komplekset.
Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *