Hvordan ta vare på skjønnheten din om sommeren? En håndfull nyttige triks

Hallo jenter,

I dag kommer jeg til å fortelle dere litt om hvordan jeg pleier kroppen og håret om sommeren. Jeg elsker å teste ny kosmetikk og jeg er skikkelig hektet på nye skjønnhetsløsninger. Men jeg kommer ikke til å gå gjennom dette temaet i dag, siden jeg kommer til å dele mine løsninger for hvordan man føler seg frisk og vakker i ferien med dere. Her er metodene som jeg er sikker på du kommer til å synes er nyttige. Hvis du prøver noen av dem, så gi meg beskjed om det under! 🙂

DIY | Oppfriskende Pudder

Mist har sine fordeler, og jeg elsker å bruke dem om sommeren. Dessverre absorberer de ikke overflødig talg som har samlet seg på hudoverflaten. Alt den kan gjøre er å gi midlertidig fuktighet, i motsetning til hjemmelaget pudder. Dette produktet gir deg langvarig virkning.

Hvordan lage en oppfriskende pudderdeodorant?

Bland hvit leire med potetmel (hold størrelsesforholdet på 1:8), tilsett litt alum (kan skrubbes fra en pinne) og noen dråper essensielle oljer (jeg liker essensielle oljer fra grapefrukt og grønn te).

Hvordan bruke oppfriskende pudder om sommeren?

Først av alt foreslår jeg å bruke dette hjemmelagde produktet bare når du har på deg hvite klær, for det er ganske enkelt å skitne til antrekket med pudderet. Jeg tar litt av dette pudderet i håndflaten og gnir det inn i de kroppsdelene som svetter mest, som for eksempel armhuler og brystområdet. Jeg tipper mange av dere vil synes at påføringen virker vanskelig, spesielt i begynnelsen, men tro meg, resultatene er verdt det.

Gullolje

Huden på bena våre er som regel mye blekere enn andre kroppsdeler som ofte eksponeres for solen (skuldre, kløft, ansikt). Derfor ser ikke forskjellen bra ut når vi tar på shorts eller skjørt. Dette gjør at vi velger selvbruningskremer eller spraytights. Dessverre består ikke disse metodene eksamen når temperaturen er virkelig høy – flekker på bena garanteres.

Olje som alternativ til selvbruningskrem

Naturlige oljer som Nuxe, som har brun farge og skimrende partikler, er den perfekte metoden for å bringe frem brunfargen og gi huden en naturlig brunfarge. Slike produkter vil også gi huden fuktighet.

Heart-Shaped UV Patch La Roche Posay

Som den siste på listen, la meg introdusere dere for en sommerdings som mange, spesielt de som elsker å bruke mange timer utendørs, kan finne nyttig. Det viktige er at vi kan bestille den helt gratis fra den offisielle LRP-nettsiden. Jeg snakker nå om den hjerteformede UV Patchen som må festes på kroppshuden, og for å være mer presis på et synlig sted (jeg fester den på baksiden av hånden). Så må jeg scanne den med en mobilapplikasjon for å kunne kontrollere kroppens eksponering mot solen. Denne applikasjonen informerer oss om når det er på tide å skjerme huden for solen og påføre enda et lag solkrem. Jeg anbefaler det på det sterkeste, bare for din sikkerhets skyld!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *