Vippelaminering og Løft: En Sammenligning av 5 Toppsett Hjemme

I dag har jeg bestemt meg for å ta deg med på en reise gjennom verden av ekstraordinære vipper. Du vet hvor viktige lange og krøllete vipper er for oss kvinner, ikke sant? Jeg elsker dem også, og derfor bestemte jeg meg for å se hvordan vippeløft og laminering ville fungere for dem. Jeg testet de mest populære vippeløft- og lamineringssettene du kan bruke hjemme. Er du nysgjerrig på å se hvilket som stjal hjertet mitt? Fortsett å lese!

rangering av øyevippeløft og lamineringssett

Før vi dykker ned i sammenligningen av settene jeg har forberedt til deg, la oss først forklare hva vippeløft og laminering er.

Vippelaminering innebærer å dekke vippene dine med en spesiell næringsrik formel som glatter og tilfører glans til hver vippe. Resultatet er at vippene ser tykkere, sunnere og skinnende ut. Vippeløft, derimot, er en metode som løfter vippene fra roten, noe som gjør at de ser lengre og mer krøllete ut. Ofte kombineres begge prosessene for å oppnå effekten av spektakulære, naturlig vakre vipper.

Den beste delen? Nå kan vi utføre disse behandlingene selv hjemme, takket være spesielle sett! Derfor bestemte jeg meg for å teste og sammenligne de mest populære vippeløft- og lamineringssettene på markedet for deg. Klar for en liten revolusjon på badet ditt?

Beste vippeløft- og lamineringssett for hjemmebruk

Øyenvippeløfting og laminering – sett nanolash

1. Nanolash Lash Lift Kit – Min favoritt!

La oss starte med min absolutte favoritt, som vant hjertet mitt med sin elegante og stilige emballasjeNanolash-settet. Hvorfor topper det listen? La meg forklare!

Først og fremst er det et komplett sett som inneholder alt du trenger for vippeløft og laminering: fra lim, applikatorer og vippekammer til næringsrike produkter og en klar og enkel bruksanvisning.

Hva mer, Nanolash inneholder ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme, selv for sensitive øyne. De næringsrike produktene, rike på botaniske oljer og keratin, tilfører ikke bare glans til vippene, men nærer dem også dypt.

Men det viktigste for meg er effekten, og den er helt utrolig! Effekten varer i opptil 8 uker. Ja, du leste riktig!

Nanolash er en ekte game-changer i verden av vippelaminering. Vippene mine har aldri sett så bra ut – de er krøllete, løftet, og ser lengre ut. Og det beste er at effekten varer lenge.

Hvis du lurer på størrelsen på settet, trenger du ikke bekymre deg – det er nok til opptil 10 behandlinger, så du slipper hyppige innkjøp.

2. Protein Reconstruction System Zola – vippeløft- og brynlamineringssett

På andreplass kommer Zola-settet. Det er et interessant alternativ, spesielt hvis du vil pleie både vippene og brynene!

Jeg må innrømme, muligheten til å laminere både vipper og bryn er dens største fordel, og det fristet meg når jeg valgte settene. Zola-settet er rikt på næringsrike ingredienser, inkludert proteiner som styrker vippene. Det fungerer godt både for svært delikate og tykkere hårstrå.

Dessverre var effekten ikke like langvarig som med Nanolash-settet. Likevel, det varte i over 6 uker, noe som er et anstendig resultat, med tanke på at det er et 2-i-1-produkt.

Zola-settet er et interessant alternativ for deg som ønsker å ta vare på hele øyeområdet. Protein-rekonstruksjonssystemet høres veldig profesjonelt ut, ikke sant? Og faktisk ser vipper og bryn sunnere og sterkere ut etter bruk av dette settet. Jeg må imidlertid innrømme at løfteeffekten ikke er like spektakulær som med Nanolash.

Når det gjelder størrelsen, er settet ganske kompakt og inneholder bare tre produkter: en emulsjon, en aktivator og en nøytralisator. Dette kan være et pluss hvis du ikke har mye plass på badet ditt. Det er tilgjengelig i én universell variant.

3. Thuya Lash Lift Kit

Thuya er et merke som har vært kjent i skjønnhetsverdenen i mange år, så det kunne ikke utelates fra vår vurdering! Jeg liker det fordi det er et merke med tradisjoner, verdsatt av profesjonelle, så jeg har en viss forkjærlighet for det.

Selve settet består av en mild formel som er egnet selv for sensitive øyne. Etter bruk er vippene synlig løftet, tykkere og krøllete.

Settet inneholder gel, lim, nøytralisator og stenger, men jeg savner en god balsam for å forbedre tilstanden til matte vipper. Også, effekten av vippeløftet er mindre intens enn med Nanolash-settet, da det varte i omtrent 7 uker.

Likevel er Thuya et solid merke, og deres vippeløftsett skuffer ikke. Formelen er virkelig skånsom, noe de med sensitive øyne vil sette pris på. Effekten? Fine, løftede vipper, men kanskje ikke like spektakulær som med Nanolash. Settet er nok til flere behandlinger.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYA LASH fanget oppmerksomheten min med sin fargerike emballasje. Den er så søt at jeg bare måtte ha den! Og jeg angrer ikke, for ikke bare er emballasjen fin, men laminerings-effekten er også ganske god.

Det som er viktig, er at formelen er beriket med keratin, som styrker vippene, og dette er nyttig hvis du ofte bytter skjønnhetsprodukter. Det er også veldig enkelt å bruke og inneholder alle nødvendige elementer som nøytralisator, aktivator, børster og øyelapper. Det er et godt sett for nybegynnere.

Effekten var kanskje ikke like langvarig som med Nanolash-settet, da det varte i 6 uker, men det er fortsatt et godt resultat.

Vippene etter bruk av dette settet er ikke bare løftet, men ser også sunnere og sterkere ut. Påføringen er veldig enkel, noe nybegynnere innen laminering vil sette pris på. Settet er ganske kompakt, noe som kan være et pluss hvis du ikke har mye plass i sminkeposen din.

5. Fleeky Lashlift Kit

Sist på listen vår, men fortsatt verdt å nevne, er Fleeky Lashlift Kit, som fristet meg med sin lave pris. Jeg tenkte at det ville være perfekt for deg som akkurat begynner din reise med vippelaminering hjemme og ikke vil bruke en formue.

Det er også enkelt å bruke, og selv nybegynnere kan klare det. Det som overrasket meg, var den raske effekten. Praktisk talt rett etter påføring av produktet la jeg merke til en forskjell på vippene mine.

Til tross for den lave prisen inkluderer settet alle nyttige produkter, som løftekrem, nøytralisator, lim og silikonsstenger. Siden det er et budsjettvalg, forventet jeg ikke spektakulære resultater. Og det stemte – effekten var synlig i omtrent 5 uker.

Fleeky Lashlift Kit er et godt alternativ for deg som vil prøve vippelaminering, men ikke vil investere i dyrere sett med en gang. Effekten er merkbar umiddelbart etter bruk, noe som er et stort pluss. Imidlertid kunne holdbarheten og kvaliteten på produktene vært forbedret.

Hvilket vippeløftsett vil jeg velge neste gang?

Etter å ha testet alle disse settene, er svaret klart – Nanolash. Hvorfor? Effekten er rett og slett fantastisk, og den varer lengst blant alle settene jeg har testet.

Jeg forstår imidlertid at vi alle har forskjellige behov og budsjetter. Så hvis du ser etter noe som fortsatt er effektivt, kan MIYA LASH-settet være et flott alternativ. Hvis du vil ta vare på både vippene og brynene, er Zola-settet verdt et forsøk.

Husk, uansett hvilket sett du velger, er nøkkelen til suksess regelmessig bruk og daglig pleie av vippene. Drikk rikelig med vann, oppretthold et sunt kosthold rikt på vitaminer og mineraler, og effekten av lamineringen vil bli enda bedre og vare lenger.

PS. Hvis du har spørsmål om vippelaminering hjemme, ikke nøl med å spørre. Jeg deler gjerne mine erfaringer og tips jeg oppdaget mens jeg testet disse settene.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.