Vokteren over det ungdommelige utseendet mitt. Nanoils retinolbaserte ansiktsserum

Nanoil anbefalt retinolansiktsserumMange av dere sender meg meldinger for å fortelle at jeg ser yngre ut enn jeg er. Jeg vil ikke være uærlig og må innrømme at ansiktet mitt har sett nesten helt likt ut over de siste årene. Åpenbart har dette med ekfoliering og solkrem å gjøre, men det finnes et kosmetisk produkt jeg mener er min personlige vokter for mitt ungdommelige utseende. Det er Nanoil Retinol Face Serum. Selv om jeg har prøvd ut noen andre retinolbaserte ansiktsserum også, kom jeg alltid tilbake til den som er lansert av Nanoil. Fortsett å lese for å få vite hvorfor.

Hvorfor har jeg brukt Nanoils retinolserum så lenge?

Vel, retinol er for øyeblikket en ganske vanlig kosmetisk ingrediens som tilsettes i kremer og masker. Åpenbart har flere merker utvidet tilbudet sitt ved å introdusere retinolbaserte ansiktsserum. Populariteten vitamin A har mottatt gjør det også lettere for oss å finne informasjon på internett som forklarer hvordan det hjelper huden vår. Derimot visste dermatologer og kosmetologer som tanten min om vitamin A og anbefalte det for å få bedre utseende og feilfri hud lenge før vanlige kunder forsto hvor kraftfullt dette næringsstoffet er. Så når tanten min foreslo at jeg burde introdusere et retinolansiktsserum til den daglige rutinen min, motsa jeg henne ikke. Selv om jeg ikke merket så mye i begynnelsen, ga jeg ikke opp og fortsatte med behandlingen. Nå vet jeg at stå-på-viljen min var verdt det! Det retinolbaserte ansiktsserumet hjalp meg å forsinke tegn på aldring, som gjør at huden min nå er fyldig og elastisk, og aller viktigst uten fine linjer.

det beste retinolansiktsserumet NanoilDen samme tanten fortalte meg at huden slutter å gjenoppbygge seg selv like effektivt som den brukte før etter fylte 25 år, og at dette er det perfekte øyeblikket å starte å bruke antialdrende produkter på. Som du allerede vet fulgte jeg rådet hennes, og jeg har ikke angret. Selv om du allerede har lagt merke til tegn på aldring i ansiktet ditt kan du introdusere Nanoils retinolserum til kveldsrutinen din. Jeg er sikker på at du vil være glad for at du tok imot rådet mitt om noen år!

Hvorfor er Nanoils retinolserum toppvalget mitt?

Før var huden min sensitiv og tørr, men nå er den moden og «normal», og Nanoil Retinol Face Serum har aldri påvirket den negativt. Jeg anser det som et universalserum, som passer alle hudtyper. En annen grunn til at dette er mitt favorittserum er mengden produkt du får. En flaske inneholder 50 ml, som er ganske mye og som varer lenge. Jeg liker også at jeg kan bestille det rett fra produsenten, som er nanoil.noEndelig kommer vi til prisen. Dette er det som gjør det klart at Nanoil ikke prøver å tømme lommebøkene våre. Og om du ser effektene, kjære vene vil du se hvor kostnadseffektivt det er!

Hvilke effekter bør man forvente?

For meg var den viktigste effekten at Nanoil Retinol Face Serum forsinker aldring. I tillegg til dette forbedret den fylden og stramheten i huden min og gjorde den fuktigere. De fine linjene jeg hadde før jeg begynte behandlingen forsvant, og jeg kan praktisk talt ikke finne nye. I tillegg gløder huden min hver dag, og er helt jevn. Så om du har noen solflekker du fikk på grunn av sollys eller kviser, vil dette retinolserumet fjerne dem – dette garanterer jeg deg.

topprangert retinolansiktsserum NanoilHvordan bruker jeg retinolansiktsserumet?

Nå etter denne lange tiden bruker jeg bare retinol 4 ganger i uken, men det var ikke slik når jeg begynte! Som jeg nevnte før hadde jeg sensitiv hud, som jeg var bekymret om at serumet kan ha irritert den. På grunn av dette brukte jeg kun retinol en gang i uken når jeg begynte å behandle den. Senere brukte jeg det to eller tre ganger i uken. Jeg anbefaler at du gjør det samme, uansett hvilken hudtype du har. Bare gi huden din litt tid til å tilpasse seg vitamin A.

Det er også superviktig at du kun bruker retinolserumet PÅ KVELDEN. Hvorfor det? Generelt sett liker ikke retinol sollys. I verste tilfelle kan du utvikle solflekker om du påfører retinol om morgenen for så å eksponere det for sollys. Og det du også bør begynne med er en solkrem med SPF, bare i tilfelle. Jeg anbefaler deg å bruke enten SPF30 eller SPF50. 

Om du ønsker mer informasjon om denne vokteren av mitt ungdommelige utseende – som Nanoil Retinol Face Serum tydeligvis er – er det bare å legge igjen en kommentar 🙂 Jeg skal gjøre mitt beste for å fjerne all tvil du måtte ha.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *