Vil du ha Sterkere & Sunnere Hår? Sjekk ut Mine Favoritthårmasker?

Bruker du keratin i dagligpleien av håret ditt? Hvorfor spør jeg deg om dette proteinet, men ikke om fuktighetskremer eller næringsstoffer? Fordi keratin er byggeblokken som er viktigst for håret, og som holder det sterkt og sunt. Derfor må du investere litt penger i en bra keratinhårmaske og bruke den minst en gang i uken om du ønsker nydelig vakkert hår som er beskyttet mot skader. Jeg vet at det er lett for meg å si at du bare «må kjøpe en keratinhårmaske» når det finnes så mange forskjellige typer i butikkene – det blir rett og slett for stort utvalg. Det er derfor jeg skal fortelle deg om mine personlige favorittprodukter. Kanskje det vil gjøre valget enklere for deg.

Keratinmasker for sterkere & sunnere hår

MITT FØRSTEVALG – Nanoil Keratin Hair Mask

Dette er den mest universale keratinhårmasken jeg kjenner til og min personlige favoritt. Jeg ble absolutt lamslått av hvor flerbrukbart produktet er i forhold til prisen. Om du trenger å reparere håret raskt og forbedre det generelle utseendet på det, tror jeg du bør prøve ut Nanoil Keratin Hair Mask. Den leverer lynraske resultater! Så om du har en spesiell anledning foran deg eller bare vil se ekstra bra ut er det bare å ta for gitt at Nanoilmasken vil hjelpe deg med å se aller best ut. Den glatter ut håret, gjør det glansfylt og mye fyldigere. Når du gjør denne til en del av den daglige hårpleierutinen din vil Nanoils keratinhårmaske reparere, styrke og øke hårets motstandsdyktighet ovenfor kjemisk og mekanisk skade.

Nanoil Keratin Hair Mask – bruk

Påføringen er kjempeenkel. Først vasker du håret, fjerner overflødig vann med et mykt håndkle og sprer masken langs lengdene. Skyll den ut etter 20 minutter. Det er det hele, du er klar. 

mer informasjon: www.nanoil.no

ANDREVALGET MITT – Phyto Phytokeratine Extreme Mask

Denne masken er en skikkelig godbit som koster litt mer enn de andre keratinhårmaskene. Phytokeratine selges i en 200 ml-stor flaske som inneholder mange interessante ingredienser. Et av dem er et plantebasert keratin som gjør underverker. Phytokeratine inneholder ingen animalske produkter, som betyr at det inneholder naturlige ekstrakter som peonblomstekstrakt, Adansonia Digitatafrøolje, hydrolysert maisprotein, hydrolysert sojaprotein og hydrolysert hveteprotein. Denne formuleringen er beriket med pantenol og vitamin E. Selv om de hydrolyserte proteinene ikke utgjør mesteparten av denne masken kan du forvente at de vil forbedre utseendet på håret ditt, selv om det er ultraskadet.

Phyto Phytokeratine Extreme Mask – bruk

Påføring av Phytokeratine Extreme er ganske interessant. Før du bruker produktet må du definere håret ditt. Om det er tynt og skjørt må du fjerne masken etter 3 minutter, men om håret ditt derimot er tykkere kan du la Phyto Phytokeratine Extreme Mask sitte lengre, til og med opp mot 10 minutter.

TREDJEVALGET MITT – Global Keratin Lock Me

Jeg vet at Global Keratin Lock Me ikke er det billigste produktet, men jeg føler det reparerte håret mitt. Jeg tror derfor det er verdt å prøve ut, så lenge du ikke har noe imot å bruke litt mer penger. Bortsett fra å gjøre håret deilig mykt og velduftende gir Global Keratin Lock Me mer volum til hårskaftet, som gir deg fyldigere hår som er mer skaderesistent. Denne effekten kommer som følge av den gigantiske porsjonen keratin som er kombinert med naturlig utvunnede ekstrakter, vitaminer og peptider. Dette produktet passer også bra for modent hår.

Global Keratin Lock Me – bruk

Jeg har hørt at denne masken leverer bedre resultater når den brukes med GKhair Shield Additive treatment. Det er synd at begge produktene er ganske dyre når du kjøper dem sammen. Jeg droppet å skaffe meg ekstraproduktet og klarte å reparere håret med Global Keratin Lock Me alene. Den trenger bare 5 minutter på å virke. Skyll godt ut etter bruk.

FJERDEVALGET MITT – VAITE Keratin Purple Hair Mask

La meg presentere deg for en maske som er designet spesielt for naturlig blondt eller bleket hår. Det er ikke en hemmelighet at blondt hår har en tendens til å gulne, som er langt fra pent å se på. Derfor må du behandle håret med de riktige produktene for å opprettholde den kjølige Skandinaviske blondtonen, og dette kan du gjøre med en næringsrik keratinberiket hårmaske. Den lilla formuleringen forsterker hårfargen og gjør håret sterkere samtidig. Den gjenoppbygger hårstråene og motvirker at fargen blekner. I tillegg er ikke prisen så ille, så du bør ikke nøle med å kjøpe VAITE Keratin Purple Hair Mask.

VAITE Keratin Purple Hair Mask – bruk

En annen positiv egenskap dette produktet har er at det ikke krever at du følger rare instrukser for at du skal kunne reparere håret med det. Du trenger bare å påføre det i fuktig hår, la det sitte i 5 minutter og skylle ut.

FEMTEVALGET MITT – Wella Professional Sp Luxe Oil

Om håret ditt er krusete eller hverken for tykt eller porøst kan en mykgjørende maske være alt du trenger. Et av de beste innenfor denne kategorien er Wella Professionals Sp Luxe Oil – en maske som er formulert med naturlige oljer (argan, jojoba, mandel). Denne oljeblandingen nærer håret og motvirker tørrheten som ofte fører til sprøhet. Prisen er rettferdig og ikke alt for stiv, så jeg har ikke noe imot at produktstørrelsen bare er på 150 ml.

Wella Professionals Sp Luxe Oil – bruk

Vask håret ditt, skvis ut overflødige vannmengder og spre en porsjon av masken gjennom håret. Skyll grundig ut etter ca. 5 minutter.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.