Testing av Nanobrows lamineringssett for hjemmebruk – jeg prøvde det og…

Praktisk brynsløftende og laminerende sett

Hei dere, så fint å se at dere fremdeles er her!

Bare innrøm det… hvor mange ganger har du søkt ting som dette på Google:

Hvordan laminere øyenbryn hjemme?

Hvordan få effekten av øyenbrynslaminering?

Hva virker best for øyenbrynslaminering?

Hvordan laminere øyenbryn selv?

Lamineringssett til hjemmebruk

Mange? 🙂 Jeg har noe helt spesielt til dere? Jeg har testet Nanobrow Lamination kit for å laminere øyenbrynene mine hjemme, og her er anmeldelsen min!

Lamineringssett til hjemmebruk – Nanobrow Lamination kit – hva synes jeg om det?

Jeg elsker å teste nye produkter fra Nanobrow, så da jeg fant ut at de lanserte et sett for hjemmelaminering var jeg helt i syvende himmel! Jeg visste at jeg måtte bestille det med en gang (å bestille på nett er den mest praktiske måten å handle på for meg). Jeg bestilte det på www.nanobrow.no og testet det umiddelbart<3

Nanobrow Lift Lamination Kit inneholder tre nummererte flasker og detaljerte instruksjoner, så jeg slapp å beskymre meg for at jeg ikke skulle få det til. Jeg har aldri prøvd å laminere øyenbrynene mine hjemme før, så jeg tenkte at det var på høy tid at jeg ga det et forsøk. Så langt har jeg bare fått øyenbrynene mine laminert hos en hudpleier, og resultatene var fantastiske: øyenbrynene mine var løftet elegant i ukevis, og det holdt å bare børste gjennom dem med en spiralbørste en gang daglig.

Så fant jeg ut at man kan laminere øyenbrynene sine hjemme, så hvorfor skulle jeg ikke prøve det? Lamineringssettet for hjemmebruk fra Nanobrow gjør det enkelt å fiksere øyenbrynene i ønsket fasong og å gi brynene flott farge i mange uker… Det er ihvertfall hva produsenten mener 😉

Praktisk brynsløftende og laminerende sett

Øyenbrynslaminering hjemme med sett for øyenbrynsløft – Nanobrow Lamination Kit – anmeldelse

Nanobrows praktiske sett for å laminere øyenbrynene hjemme inneholder alt du trenger for å utføre behandlingen selv. Dette er det perfekte valget for alle som er ute etter å forbedre utseendet til øyenbrynene sine uten å måtte gjøre touch-ups i 6-8 uker. Disse fantastiske væskene er laget av nøye utvalgte ingredienser slik at de er helt trygge for bruk på huden.

Øyenbrynene mine er av seg selv ganske stive, og det er vanskelig å gi dem rett fasong. Jeg var sikker på at å laminere dem hjemme kunne redde dem 🙂 Lurer du på hvor mye Nanobrowsettet koster? Prisen er veldig rimelig, tatt i betraktning den gode kvaliteten. Væskene er svært effektive og holder til 10-11 enkeltbehandlinger. Dette sikrer effekten av fantastiske øyenbryn i… mange måneder! <3

Å laminere øyenbrynene dine hjemme gir brynene ikke bare form, men kamuflerer også tomrom og tynne områder godt. Øyenbrynene mine var slitt etter overplukking, og Nanobrowsettet gjorde dem sterkere og mer fleksible. Dag etter dag så jeg at øyenbrynene mine så fullere ut, ettersom jeg holdt meg unna pinsetten:). Om du også vil gi utseendet til øyenbrynene dine en synlig forbedring, er settet fra Nanobrow for hjemmelaminering en stor hit.

Nanobrows sett for laminering og løft av øyenbryn – anmeldelse

Jeg har allerede gjort to behandlinger med settet til Nanobrow. Den første varte i 5 uker, og jeg trengte ikke å beskymre meg for øyenbrynene mine i det hele tatt. Den andre behandlingen holdt i hele 6 uker! Og alt dette fordi øyenbrynene mine ble ordentlig revitalisert og mer følsomme for de næringsgivende ingrediensene i produktene.

Nanobrow Lamination Kit for å laminere øyenbrynene hjemme er også et perfekt verktøy for å gi brynene dine et profesjonelt løft. Øyenbrynslaminering er virkelig en perfekt løsning for smale og tynne øyenbryn som trenger regenerering. Behandlingen fungerer godt sammen med øyenbrynsfarging om du trenger dette. I mitt tilfelle er laminering + farging SENSASJONELT:)

Nanobrows lett for langvarig øyenbrynslaminering – hvor kjøper du det?

Kjære dere, jeg er sikker på at dere allerede har googlet: «hvor kan jeg kjøpe Nanobrow lamineringssett til hjemmebruk?» 😉 La meg fortelle deg at de fleste kosmetikkbutikker garantert har det på hyllene. Jeg er sikker på at du kan finne Nanobrow Lamination Kit til en god pris hos Douglas. Bestill det på nett, eller løp til favorittbutikken din. Jeg er overbesvist om at lamineringssettet fra Nanobrow også vil imponere deg!

Takk for at du besøker bloggen min og jeg håper at du også sjekker ut min neste anmeldelse av skjønnhetsprodukter. Til neste gang! <3

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.