Stor Test: Anmeldelse av Nanoil Hair Volume Enhancer

nanoil hair volume enhancerHei og hallo!

Alle vil vel ha sunt, sterkt og skinnende hår. Dessverre har mange av oss tynt, lyst og svakt hår som ikke holder på volum. Er det noe vi kan gjøre for å fikse dette?

For litt tid siden anbefalte den flotte venninnen min meg å prøve ut Nanoil Hair Volume Enhancer. Jeg var litt usikker på om jeg burde bruke enda mer penger på volumforbedrende produkter, men venninnen min overtalte meg til å prøve den, og derfor kjøpte jeg den til slutt. Fra det jeg kunne se har denne volumforbedrende sprayen blitt markedsført for alle hårtyper, og dette var et av hovedårsakene til at jeg valgte å gi den et forsøk.

Hvordan vet du om håret ditt er skadet?

Håret mitt brukte å være tørt og splittet. Jeg tror at jeg var skyldig i å gjøre håret mitt så svakt ved å prøve å pumpe mer volum i det til enhver pris. Det var ikke sjeldent at jeg teaset håret eller sprayet masse hårspray i det, bare for å ende opp med tynne og dehydrerte hårstrå. Betyr det at håret mitt ble skadet? Jeg visste at jeg måtte redde hårstråene mine når de ble:

  • vanskelige å børste
  • statiske og krusete
  • splittet
  • matte, grove og glansløse

hair volume enhancer nanoilAlle tegnene jeg nevnte ovenfor indikerer at håret trenger ekstra næring og pleie. Dessverre er ikke hverken sjampo eller balsam nok i slike situasjoner. For å reparere håret må du benytte deg av et par behandlinger som for eksempel en hodebunnspeeling eller håroljebehandling. Når håret mitt endelig ble sunnere og sterkere introduserte jeg Nanoil Hair Volume Enhancer for å løfte opp røttene. Til min store overraskelse ga dette produktet meg mer enn bare et umiddelbart volumløft.

Reparering av håret & XXL-frisyre

For å være ærlig elsker jeg flerbrukbare skjønnhetsprodukter som hjelper meg å håndtere et par problemer av gangen. På tross av skepsisen min i begynnelsen begynte jeg å påføre Nanoil Hair Volume Enhancer regelmessig. Jeg ble så overrasket når jeg begynte å legge merke til effektene. For det første varte frisyren min gjennom hele dagen, selv om været var dårlig. Med andre ord holdt sprayen fra Nanoil håret mitt motstandsyktig ovenfor høy luftfuktighet, glovarm sol og sterk vind. For det andre virket håret mitt mer glansfylt og fyldig. For det tredje virket det etter en måned med behandling som at hårstråene mine var reparerte, næringsrike, myke og enklere å style. Som det viser seg kan du erstatte flere vanlige hårpeieprodukter med Nanoil Hair Volume Enhancer.

Siden jeg ble så lamslått over hvor enkelt det var å holde håret mitt pent på, klikket jeg meg inn på den offisielle Nanoil-nettsiden (nanoil.no) og kjøpte tre flasker til med Nanoil Hair Volume Enhancer: en til moren min, en til venninnen og selvsagt en til meg selv. Naturligvis var jeg ikke sikker på om de andre ville like effektene, men de ville vi ikke visst om vi ikke prøvde, eller hva? Overraskende nok elsket og elsker fortsatt både moren og venninnen min Nanoil Hair Volume Enhancer. For meg er dette bevis på at dette produktet passer alle hårtyper like bra. La meg bare få legge til at venninnen min elsker lukten. Liker jeg den også? Definitivt.

En flaske, mange bruksmåter

Denne sprayen er designet for å levere dyptgående næring for å reparere skadde hårstrå. Og dette gjør den uten å gjøre håret stivt eller klumpete, som gjør det til en perfekt spray til daglig bruk. Faktisk finnes det enda en årsak til at jeg syns Nanoil Hair Volume Enhancer er ideell til daglig bruk, og det er den superraske påføringsmetoden. Jeg merket at denne sprayen gir meg de beste resultatene når jeg påfører den i fuktig eller håndkletørket hår. Men du kan også prøve å spraye den over tørt hår – kanskje dette vil fungere bedre for deg. Uansett vil du ikke lenger måtte reparere hårfrisyren eller holde den på plass med andre hårsprayer fordi Nanoil Hair Volume Enhancer klarer å holde på frisyren utrolig lenge.

hårspray for fyldigere hår nanoilHvorfor er denne stylingsprayen så god? Jeg tror det er formuleringen som gjør det. Bare se:

  • pantenol gjør håret sterkere, fanger vann på innsiden av håret og fremmer glans og mykhet.
  • hydrolysert keratin reparerer skader og gir mer fylde i håret, som får det til å se tykkere ut

Når du bruker Nanoil Hair Volume Enhancer vil den gjøre håret ditt mykt og behagelig å ta på. Sist men ikke minst hjelper denne sprayen deg med å kontrollere krusing og statisk elektrisitet, som er spesielt viktig om vinteren.

Selv om jeg ikke var sikker på om å kjøpe Nanoil Hair Volume Enhancer var en god ide, er jeg veldig glad for at jeg gjorde det likevel. Nå vil jeg gjerne anbefale denne volumboostende sprayen fra Nanoil for deg, akkurat som min venninne gjorde for meg. Jeg håper du liker Nanoil Hair Volume Enhancer like mye som jeg gjør.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.