Skinn som en diamant. Glansfull sminke på min måte

Nei, jeg prøver ikke å overbevise dere om å begynne å bruke sterkt glitrende sminke i stedet for nude-versjonen. Jeg er ikke engang noen stor fan av glitrende sminke, men jeg tipper dere allerede vet dette fra å lese de tidligere innleggene mine. Jeg har kommet til den tanken at hvis den påføres på riktig måte, kan glansgivende ansiktssminke få oss til å se yngre ut og gi naturlig sjarm til utseendet vårt. Kan du engang ønske å oppnå noe annet innen sminke?

La meg introdusere dere for min korte veiledning for riktig bruk av highlighter og å tilføre litt glans til hverdagssminken din uten å gjøre det overdrevent.

Hvorfor er glinsende sminke hot?

Fordi den gir øynene lyshet

Glansfull sminke lysner looken. Men du må være forsiktig så du ikke makser det ut, for den tynne huden på øyelokkene eldes raskt og blir fort pløsete. Glansfulle øyenskygger kan bringe frem fine linjer og rynker. Glitter er egentlig for det meste reservert for tenåringer, men voksne kvinner kan også bruke glansfull øyenskygge, men det er bedre å påføre den i mye mindre mengder. Alt du må gjøre er å fremheve midtdelen av øyelokket og påføre det matte motsvaret til produktet i indre og ytre øyekrok.

(Mitt råd: skinnende øyenskygge blir lettere å påføre hvis du bruker fingertuppene)

Fordi den slanker ansiktsovalen

Jeg tuller ikke! Hvis den påføres på riktig måte er en highlighter med matchende nyanse den ideelle måten å få ansiktet til å se slankere ut enn det faktisk er. Naturligvis kan ikke noe produkt gi oss ansiktsløft, men det er mulig å få oss til å se yngre ut. Hvordan bruke highlighter? Glansfull sminke handler om å påføre highlighter langs tinningen, nesebroen og amorbuen. Når det gjelder folk med fet hud eller skjønnhetsfeil bør disse enten la være å bruke produktet eller velge en highlighter med veldig delikat nyanse. Hvorfor det? Rett og slett fordi en sterk highlighter kan bringe frem skjønnhetsfeilene i huden.

(Mitt råd: jevn ut hudtonen med foundation før du bruker highlighter)

Fordi den får leppene til å virke større

Til tross for at matt leppestift fortsatt er det mest trendy, vil jeg oppmuntre dere til å gi leppene litt glans. Jeg anbefaler denne teknikken spesielt til de som har smale lepper og gjerne vil fikse dette uten invaderende behandlinger. Av den grunn bør du velge en glansfull lipgloss, en med lysnende partikler eller et spesielt pigment som må påføres på ferdig sminkede lepper bare for å gi glans. Takket være lysrefleksjonene vil leppene se mer forlokkende ut.

(Mitt råd: for å intensivere resultatene, påfører du highlighter på amorbuen)

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *