Min måte å sminke brynene på

Hallo!

Definerer du øyenbrynene dine skarpt, på samme måte som kjendiser og bloggere gjerne gjør det? Og ser du slik ut som de gjør? Jeg mener, har du bryn som ser ut som om de ble tegnet og kommer inn i pannen? Hvis ja må du slutte med det med en gang! Hvorfor? Husk at en naturlig look er det som passer jenter best! Selvsagt betyr ikke dette at du bør la helt være å påføre sminke. I dagens innlegg kommer du til å finne litt nyttig informasjon om det å sminke øyenbrynene profesjonelt. Hyggelig lesning!

Før du begynner å sminke deg…

… gjør ditt beste for å forme øyenbrynene riktig. Hvis øynene dine kan beskrives som at de sitter langt fra hverandre, bør du ikke fjerne hår som befinner seg på begynnelsen av brynbuen. Takket være dette vil du gjøre avstanden mellom øynene optisk kortere. Denne regelen virker selvsagt motsatt vei også. Øyne som sitter tett får optisk større avstand ved å fjerne noen hår fra der de begynner. Husk også at å fjerne for mye hår fra brynbuen kan ende svært dårlig. Som en konsekvens kan du få supertynne linjer som kurver seg på en morsom, langt fra attraktiv måte.

La oss ordne øyenbrynene!

Noe som er svært viktig er nyansen vil velger til å ta på øyenbrynene våre. Den bør matche både nyansen til hudtonen samt til øyenbrynene. Det er innlysende at håret verken kan være for lyst eller for mørkt. Den trygge grensen som ikke bør krysses er å bruke et produkt som er to toner lysere eller mørkere. Like viktig er det å bruke et produkt som er designet til å sminke brynene med. Du kan finne tallrike produkter i ethvert parfymeri (blyanter, gelé, skygger, henna). Mine favoritter er tusjer og blanter som har en liten kam som gjør at jeg kan sette øyenbrynene og deretter påføre fargen. Jeg liker også fargenyanser for øyenbryn hvor det følger med en applikator. Men jeg bruker ofte et dobbeltsett fra Shiseido som har en kost og en svamp, Burberry – Effortless Eyebrow Definer og to blyanter, en fra Inglot og den andre fra Brow Now Marc Jacobs.

Hvordan forme øyenbrynene?

Finn frem en øyenbrynsblyant, pinsett og et forstørrelsesspeil. Organiser også et komfortabelt område til prosedyren (et vanlig bord eller et sminkebord om du har). Begynn med å definere formen til brynbuen. Sett blyanten parallelt til nesen og marker startpunktet til øyenbrynene dine. Så flytter du blyanten så den går gjennom den ytre øyekroken. Dette er stedet øyenbrynet ditt bør slutte. Ved å holde blyanten på siden av nesen merker du stedet hvor øyenbrynet må stige. Husk at blyanten må befinne seg foran iris.

Og hva med dere jenter, hvordan gjør dere brynene deres?

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *