8 fordeler du må vite om Nanobrow brynserum!

Hvorfor valgte jeg et brynserum? Jeg pleide å ha de tynneste brynene som fantes. Semipermanent sminke (som jeg er redd for) virket som den eneste redningen. Jeg begynte å bruke Nanobrow og… sjekk hva som skjedde! 😛

Jeg ga Nanobrow et forsøk etter å ha lest noen omtaler. Jeg hadde gått gjennom noen blogger, spurt noen venner. Nanobrow viste seg å være det mest effektive og virkningsfulle brynmiddelet.

Jeg kjøpte det på nett og begynte behandlingen med det samme (OK, ikke med det samme, jeg påførte det for første gang før jeg la meg). Det er fordi produsenten anbefaler å bruke Nanobrow før leggetid (etter sminkefjerning) så produktet kan virke mens vi sover.

Mine redsler – forårsaket av dårlige erfaringer med tidligere brynmidler – viste seg å være ubegrunnet. Den første påføringen av serumet var helt lettvint. Når det gjelder Nanobrow tok jeg bare ut applikatoren, tok serumet intuitivt og lettvint på og… det var det.

Når så jeg de første resultatene?

Jeg fulgte nøye med på øyenbrynene og så at de ble mer glansfulle, sterkere og mer elastiske etter bare noen dager. Rundt den andre uken begynte jeg å se ‘seriøse’ resultater men det er umulig å si et eksakt tidspunkt – brynene mine ble gradvis fullere, mørkere og tykkere. I dag er det den fjerde uken. Jeg føler ikke at jeg trenger å påføre brynsminke, for mine ser fantastiske ut. For meg har det virkelig lønt seg!

Jeg kommer ikke til å overbevise deg om at Nanobrow er et produkt det er verdt å prøve. Jeg skal oppsummere fordelene i stedet. Og det er mye å snakke om. Jeg har valgt åtte fordeler du må vite om Nanobrow. Les videre!

8 TING DU IKKE VET OM NANOBROW BRYNSERUM MEN SOM DU ABSOLUTT BØR BLI KLAR OVER

1. Det er det mest effektive brynserumet!

Når det gjelder Nanobrow stemmer undersøkelser blant forbrukere og spesialister overens. Det er det beste brynserumet designet for tynne, korte og glisne øyenbryn. Det virker sterkest og bortsett fra å oppgradere brynenes utseende, holder det dem sunne (styrker, regenererer, gir fuktighet og næring).

2. Det har en enestående sammensetning av ingredienser!

Nanobrows virkning er resultatet av å kombinere komponenter av beste kvalitet. Selv om serumet bare har noen få, kommer de i ideell kombinasjon og proporsjoner, noe som gjør at produktet virker effektivt. Ingrediensene inkluderer forskjellige typer urteekstrakter og vekststimulerende stoffer:

 • arginin som gir fuktighet og gjør brynene fullere
 • pantenol som gir elastisitet, glatter ut og gir glans
 • ginsengekstrakt for å revitalisere og reparere
 • soya- og hveteekstrakter for å stimulere til raskere vekst
 • baicalein for å hindre brynene i å falle ut
 • andre ignredienser som reparerer og gir brynene en vekstboost

3. Det er dyrevennlig!

Nanobrow serum vil appellere til veganere, for det er fritt for ingredienser fra dyr, og har heller ikke blitt testet på dyr. For meg er dette en av de største fordelene ved dette serumet.

4. Det er ekstremt lett å bruke!

Som jeg allerede har nevnt er det rett og slett umulig å ikke vite hvordan man bruker Nanobrow. Produktet har en liten og svært presis applikator. Svampen tar opp en mengde som dekker brynene men som ikke renner nedover. Sminkefjerning er det eneste du må gjøre før påføring, men det er ikke et problem i det hele tatt.

5. Det absorberes umiddelbart, noe som er et stort pluss!

Nanobrow er et ganske rennende serum, så det absorberes på et blunk. Etter noen sekunder ser det ut som det ikke er noe der – ingen glinsing, klistring, brynene er ikke våte. Selv om det ikke ser ut som det skjer noe, foregår det mye på innsiden! Nanobrow virker innenfra.

6. Det virker etter bare 2 uker!

Jeg har erfart den raske virkningen av Nanobrow på mine egne bryn. Det er ikke noe annet brynserum som har forandret brynene på så kort tid. Generelt må du vente mye lengre. Her får brynene volum, fargeboost og tykkgjørende effekt etter bare 2 uker.

7. Du kan kjøpe det til konkurransedyktig pris!

Når det gjelder prisen er det ikke så tydelig, siden det avhenger av synsvinkel. For noen er Nanobrow for dyrt. For meg passer prisen med effekten som produktet gir. Vi betaler for kvalitet, raske resultater og effektivitet. Dessuten, hvis du får det på spesialtilbud på f.eks. Black Friday (slik jeg gjorde) kan du betale mye mindre og dermed minske skjønnhetsutgiftene.

8. Du kan få det levert hjem!

Nanobrow kan bestilles på nett via den offisielle hjemmesiden- nanobrow.no og leveres på døren. Jeg fikk produktet levert allerede dagen etter, men jeg tipper det kommer an på når du legger inn bestillingen (tid på dagen) og hvor langt budet må dra for å nå deg. Hvis du ikke er glad i å gå på butikken heller, kommer du til å elske dette alternativet.

Jeg håper jeg har overbevist deg om at Nanobrow er best!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

21 Kommentarer “8 fordeler du må vite om Nanobrow brynserum!”

 1. Pistolen

  Kom igjen, det her visste jeg også, haha 😉 Men jeg ble ganske overrasket over at Nanobrow ikke er testet på dyr. Visste det ikke, og det er et gigantisk pluss!

  Svar
 2. Anna O

  La meg bare få si at Nanobrow fungerer så bra at den vil gjøre deg spinnvill. Seriøst, du får så fine bryn at du aner ikke. Når jeg sammenlikner før bildene mine med de etter holdt jeg på å falle av stolen! 😀

  Svar
 3. Blomsten

  Jeg ville ikke gått så langt med den prisen. Billigere alternativer finnes der ute.

  Svar
 4. SnakkerForMye

  Kan du fortelle mer om effekten? Hvor lenge tok det på deg, og hvilke bryn har du?

  Svar
  • Julie

   Hun sa i anmeldelsen at hun fikk sterkere bryn etter noen dager og at de var tykkere og tettere på 2 uker… Forstå det dere leser folkens

   Svar
 5. Linda

  Jeg har Nanobrow selv. Jeg trodde dette ville bli enda en skjønnhetsflopp fordi jeg investerte i Revitabrow og angret bittert. Jeg tok en risiko med Nanobrow fordi det var billigere. Og ingen anger her! Takk til alle som var med på å lage dette! <3

  Svar
  • Karamell

   Revitabrow fungerer ikke, det er bevist :/

   Svar
 6. Natalie

  jeg har villet kjøpe dette i en uke, og anmeldelsen din dukket opp helt i tide – det gjorde valget mitt lette å ta :):)

  Svar
  • Sara

   Natalie, gi beskjed når du tester den og om den hjalp 🙂

   Svar
 7. Bernadette B.

  TUSEN TAKK FOR DENNE ANMELDELSEN! Jeg har svake og ikke-eksisterende bryn. Jeg liker dem bedre nå, for de har begynt å vokse ut og hårene er tykkere. Takket være Nanobrowen jeg skaffet meg etter å ha lest innlegget ditt :**

  Svar
 8. Blue Velvet

  Jeg liker ikke helt permanent brynsmakeup heller, for om noe går galt er man stuck med de bryna i årevis. Jeg kommer definitivt til å prøve ut Nanobrow.

  Svar
 9. Katta

  Det er bekreftet, nanobrow er det mest effektive serumet ever

  Svar
 10. Mona

  resultater på 4 uker, flott, raskeste jeg har hørt om. Så glad for at jeg fant anmeldelsen din, den hjalp meg å velge et bra øyebrynsserum, takk!

  Svar
 11. Johanna

  Etter Nanobrow fikk jeg resultater på 2 uker!!!!

  Svar
 12. Persille

  nanobrow fungerer best og tar godt vare på brynshårene. Brynene mine var så ødelagte, men tross dette gjorde nanobrow dem ekstremt framtredene. Bare herlig, godt investerte penger.

  Svar
 13. Julianne

  flott produkt, enda bedre at de ikke tester på dyr, blandingen er perfekt, jeg har lett etter noe som dette for å tilføre naturlig pleie til brynene mine. Meget fornøyd! Takk!

  Svar
 14. Eva

  Jeg elsker å shoppe på nett fordi det sparer så mye tid, i motsetning til å reke rundt på en butikk hvor jeg ikke finner det jeg ser etter, eller alt er utsolgt eller noe. Det er flott at nanobrow kan kjøpes på nett.

  Svar
 15. Tina

  Jeg sparte litt penger ved å kjøpe den med noen venner fra skolen, vi var sånn 10 stykker 🙂 kostnaden ble mye lavere 🙂 leveringen var superrask også. Nå må vi bare vente og se på resultatene, det er så mange som prøver den nå at du definitivt vil høre fra oss igjen, takk.

  Svar
  • Camille

   For en flott ide Tina, fortell oss åssen bryna dine ser ut etter behandlingen. HIlsner.

   Svar
 16. Daisy

  Pene bryn på to uker? Høres ut som en drøm, men hadde vært flott om jeg fikk det!

  Svar
 17. LilleMeg

  Det funker kjemperaskt for meg, brynene føle pleiet og gror lett tilbake, er super tykke og vakre. Anbefaler på det varmeste, fungerer 100%.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *