8 fordeler du må vite om Nanobrow brynserum!

Hvorfor valgte jeg et brynserum? Jeg pleide å ha de tynneste brynene som fantes. Semipermanent sminke (som jeg er redd for) virket som den eneste redningen. Jeg begynte å bruke Nanobrow og… sjekk hva som skjedde! 😛

Jeg ga Nanobrow et forsøk etter å ha lest noen omtaler. Jeg hadde gått gjennom noen blogger, spurt noen venner. Nanobrow viste seg å være det mest effektive og virkningsfulle brynmiddelet.

Jeg kjøpte det på nett og begynte behandlingen med det samme (OK, ikke med det samme, jeg påførte det for første gang før jeg la meg). Det er fordi produsenten anbefaler å bruke Nanobrow før leggetid (etter sminkefjerning) så produktet kan virke mens vi sover.

Mine redsler – forårsaket av dårlige erfaringer med tidligere brynmidler – viste seg å være ubegrunnet. Den første påføringen av serumet var helt lettvint. Når det gjelder Nanobrow tok jeg bare ut applikatoren, tok serumet intuitivt og lettvint på og… det var det.

Når så jeg de første resultatene?

Jeg fulgte nøye med på øyenbrynene og så at de ble mer glansfulle, sterkere og mer elastiske etter bare noen dager. Rundt den andre uken begynte jeg å se ‘seriøse’ resultater men det er umulig å si et eksakt tidspunkt – brynene mine ble gradvis fullere, mørkere og tykkere. I dag er det den fjerde uken. Jeg føler ikke at jeg trenger å påføre brynsminke, for mine ser fantastiske ut. For meg har det virkelig lønt seg!

Jeg kommer ikke til å overbevise deg om at Nanobrow er et produkt det er verdt å prøve. Jeg skal oppsummere fordelene i stedet. Og det er mye å snakke om. Jeg har valgt åtte fordeler du må vite om Nanobrow. Les videre!

8 TING DU IKKE VET OM NANOBROW BRYNSERUM MEN SOM DU ABSOLUTT BØR BLI KLAR OVER

1. Det er det mest effektive brynserumet!

Når det gjelder Nanobrow stemmer undersøkelser blant forbrukere og spesialister overens. Det er det beste brynserumet designet for tynne, korte og glisne øyenbryn. Det virker sterkest og bortsett fra å oppgradere brynenes utseende, holder det dem sunne (styrker, regenererer, gir fuktighet og næring).

2. Det har en enestående sammensetning av ingredienser!

Nanobrows virkning er resultatet av å kombinere komponenter av beste kvalitet. Selv om serumet bare har noen få, kommer de i ideell kombinasjon og proporsjoner, noe som gjør at produktet virker effektivt. Ingrediensene inkluderer forskjellige typer urteekstrakter og vekststimulerende stoffer:

  • arginin som gir fuktighet og gjør brynene fullere
  • pantenol som gir elastisitet, glatter ut og gir glans
  • ginsengekstrakt for å revitalisere og reparere
  • soya- og hveteekstrakter for å stimulere til raskere vekst
  • baicalein for å hindre brynene i å falle ut
  • andre ignredienser som reparerer og gir brynene en vekstboost

3. Det er dyrevennlig!

Nanobrow serum vil appellere til veganere, for det er fritt for ingredienser fra dyr, og har heller ikke blitt testet på dyr. For meg er dette en av de største fordelene ved dette serumet.

4. Det er ekstremt lett å bruke!

Som jeg allerede har nevnt er det rett og slett umulig å ikke vite hvordan man bruker Nanobrow. Produktet har en liten og svært presis applikator. Svampen tar opp en mengde som dekker brynene men som ikke renner nedover. Sminkefjerning er det eneste du må gjøre før påføring, men det er ikke et problem i det hele tatt.

5. Det absorberes umiddelbart, noe som er et stort pluss!

Nanobrow er et ganske rennende serum, så det absorberes på et blunk. Etter noen sekunder ser det ut som det ikke er noe der – ingen glinsing, klistring, brynene er ikke våte. Selv om det ikke ser ut som det skjer noe, foregår det mye på innsiden! Nanobrow virker innenfra.

6. Det virker etter bare 2 uker!

Jeg har erfart den raske virkningen av Nanobrow på mine egne bryn. Det er ikke noe annet brynserum som har forandret brynene på så kort tid. Generelt må du vente mye lengre. Her får brynene volum, fargeboost og tykkgjørende effekt etter bare 2 uker.

7. Du kan kjøpe det til konkurransedyktig pris!

Når det gjelder prisen er det ikke så tydelig, siden det avhenger av synsvinkel. For noen er Nanobrow for dyrt. For meg passer prisen med effekten som produktet gir. Vi betaler for kvalitet, raske resultater og effektivitet. Dessuten, hvis du får det på spesialtilbud på f.eks. Black Friday (slik jeg gjorde) kan du betale mye mindre og dermed minske skjønnhetsutgiftene.

8. Du kan få det levert hjem!

Nanobrow kan bestilles på nett via den offisielle hjemmesiden og leveres på døren. Jeg fikk produktet levert allerede dagen etter, men jeg tipper det kommer an på når du legger inn bestillingen (tid på dagen) og hvor langt budet må dra for å nå deg. Hvis du ikke er glad i å gå på butikken heller, kommer du til å elske dette alternativet.

Jeg håper jeg har overbevist deg om at Nanobrow er best!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *