Si JA til solen! Hvordan jeg tar vare på hud, hår og negler om sommeren?

Hei jenter!

Når jeg drar på ferie stiller jeg meg selv et spørsmål: bør jeg beskytte huden mot solen eller la den bli brun? Svaret er alltid det samme. Beskytt den så den får i hvert fall litt brunfarge. I dette innlegget presenterer jeg mine metoder for trygg soling og å beholde sommerens farge så lenge som mulig.

ANSIKT

På samme måte som skuldrene får ansiktet raskt farge og eksponeres mest mot solbrenthet og irritasjoner. Det er grunnen til at jeg bruker solkrem før alle lengre turer, sykkelturer eller før jeg skal på stranden. Jeg påfører fuktighetsmasker hver kveld og eksfolierer en gang i uken. Enzymskrubb tilstopper porene mine, så jeg foretrekker finkornete skrubber. Når jeg velger et fuktighetsprodukt sjekker jeg om den inneholder vitamin E, coenzym Q10 og andre ingredienser som bekjemper frie radikaler og strammer opp huden. I vesken har jeg alltid en liten fuktighetskrem for ansikt og hender.

KROPP

Jeg pleier kroppen min på en lignende måte. Oljer med solkrem, fuktighetskrem og kosmetikk som illuminerer og gjør at brunfargen varer. Jeg skrubber huden en gang i uken og påfører fuktighetsgivende eller lindrende krem, olje eller smør. Jeg velger produkter som inkluderer vitaminer og antialdringsstoffer.

NEGLER

De trenger også ferie. Når jeg drar på tur gir jeg opp hybrider og farget neglelakk. Nøytrale farger eller vitaminbalsam er helt nok. Jeg velger slike som er beriket med vitamin A, C og F, kalsium, aminosyrer og keratin. Med noen dagers mellomrom dynker jeg neglene i epleeddik eller gnir dem med sitronskall. Slik behandling er flott for å lysne misfarginger, eliminere hvite flekker og mykgjøre neglebåndene.

HÅR

På samme måte som huden eksponeres håret mye mot sollyset. På grunn av UV-strålingen blir håret tørt, matt, sprøtt og blir lett tynnere. Alt vi må gjøre er å beskytte det med solfaktor-beriket mist eller olje. Om sommeren tar jeg på en hatt som skjermer hår, ansikt og skuldre. Jeg påfører et lindrende serum i hårtuppene. Hvordan pleie frisyren etter ferien? Du kan utføre en reparerende eller fuktighetsgivende behandling, bruke masker eller balsam med keratin og vitaminer.

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *