Såpe med tjære. Min helt naturlige kroppspleie

Hallo jenter!

I dag skal jeg beskrive min måte å pleie håret og huden på en naturlig måte. Jeg oppdaget denne teknikken ved en tilfeldighet, og jeg må innrømme at jeg er svært fornøyd med resultatene den gir. Hva snakker jeg om? Det er såpe med tjære.

Tjære? Hva er det?!

Dette er et svært tykt stoff som utvinnes ved å destillere enten bark eller tre fra forskjellige arter. Den mest populære tjæren kommer fra bjørk. Den har mørkebrun farge og en svært karakteristisk lukt. Takket være de helbredende egenskapene brukes den innen kosmetikk og hjemmelaget hudpleie. Tjære kan hjelpe å bekjempe psoriasis, akne, flass og mange andre lidelser. Det interessante er at tjære også brukes av dyrleger for å ta vare på klovene til buskap. Før i tiden ble tjære brukt til å impregnere lær og bindinger samt å forsegle tønner og skip.

Hvordan virker såpe med tjære?

Dette produktet har enestående egenskaper som gjør at huden og håret kan tas godt vare på. Generelt hjelper tjære med:

  • helbrede tegn til akne, seborré, psoriasis, soppinfeksjon, skabb og allergiutslett;
  • stimulere blodsirkulasjonen;
  • hindre skallethet og helbrede flass;
  • helbrede sår;
  • balansere talgkjertlenes arbeid.

Såpe med tjære – resultater

Behandling med denne typen såpe gir enestående resultater. Huden blir renset, akne forsvinner, mengden talg reduseres, porene blir mindre synlige. Selv om såpe med tjære ikke dehydrerer huden, anbefales det å bruke en fuktighetskrem etter å ha behandlet huden med dette naturproduktet. Takket være dette produktet blir huden grundig forberedt på de kommende skjønnhetsbehandlingene.

Hvordan bruke såpe med tjære?

Du kan bruke såpe med tjære noen ganger i uken. Du kan bruke den til å pleie huden i ansiktet, halsen og kløften, samt hodebunnen og resten av kroppen. Bare fukt den med vann og skum. Den eneste ulempen til produktet er lukten. Heldigvisforsvinner aromaen ganske raskt, og det er lett å bli vant til den når den er mindre intensiv. Såpe med tjære anbefales for alle som kjemper mot alvorlige hudsykdommer samt de som gjerne vil introdusere et nytt naturlig element i sin daglige skjønnhetspleie.

Har du noen gang brukt såpe med tjære? Hva synes du om dette naturproduktet?

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *