NATURATIV Body Balms – Min vei til naturlig brunfarge

Sommeren er absolutt rett rundt hjørnet, men det er ikke så tydelig når du tar en titt ut vinduet. I dag kan jeg se regn, og været er ganske kjølig, men jeg prøver å holde meg positiv, siden dagene full av rolig sommerlatskap er på vei! Hva er viktig i denne perioden? Å føle seg og se eksepsjonell ut!

Naturlig brunfarge før sommeren

Sannheten er at våren som oftest bringer skuffelse. Det er ikke mye av den etterlengtede solen vi liker å eksponere kroppen vår for, for å fange litt av de første solstrålene og gi huden en delikat ferskennyanse. I år sjokkerer jeg dessverre andre med hvite legger som er langt fra solbrune. Jeg tipper det ikke vil se bra ut med sommershorts, og begynner derfor å teste andre løsninger nå!

Selvbruningskrem, spraytights, selvbruningsservietter… STOPP!

Nå for tiden har vi flere og flere produkter som skal gi farge til leggene i siste øyeblikk. Dessverre gir mange av løsningene resultater som vil skuffe oss. Jeg anbefaler at dere er forsiktige med alle selvbruningskremene, moussene og sprayene, for ofte farger de huden oransje, lukter forferdelig og gir ujevn farge. Best å avstå fra denne løsningen.

Jeg har noe mye bedre for dere:
NATURATIV SELF-TANNING COSMETICS

Jeg vil gjerne overbevise dere om at selvbruning ved hjelp av de naturlige stoffene som Naturativ tilbyr er den beste måten å få ganske solbrun hud på. Drømmer du om å ha brun hud som ingen kan tenke seg er kunstig? Det er ikke vanskelig så lenge du velger kosmetikk fra Naturativ.

De aktive stoffene i kremene fra Naturativ er for det meste vegetabilsk DHA som er et naturlig selvbruningsstoff, beskyttende og hudbalanserende gulrotolje, sterkt fuktighetsgivende macadamiasmør, hudoppstrammende solsikkeolje, valnøttekstrakt som gir huden vakker solbrunhet, lindrende og antiinflammatoriske kamilleekstrakt, samt helchrysumekstrakt som motvirker virkningen til frie radikaler. Vet du noen annen selvbruningskrem som er like rik på naturlige stoffer?

Vi kan velge mellom to produkter fra Naturativ-serien:

  1. Selvbrunende kroppskrem – grunnversjonen for tålmodige mennesker som har mer tid og kan vente på resultatene (som er verdt å vente på) litt lenger.
  2. Selvbruningskrem pluss bronser – versjonen for de oppgitte som trenger fargen nå, på grunn av for eksempel et stort arrangement som skjer snart. Selvsagt gir dette produktet umiddelbare resultater. Det virker som sminke for kroppshuden, og kan derfor fjernes bare ved å skylle den av.

Har du allerede testet de nye produktene fra merket Naturativ?
Hvis ja, må du legge igjen din mening under!

Camille

Hei, dette er Camille, velkommen til bloggen min om mote, helse, skjønnhet og livsstil, hvor jeg regelmessig publiserer omtaler og innlegg om kosmetikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *